I dag åpnet Slakter Sørensen i Markens
Noen måneder etter at Slakter Sørensen stengte på torvet, åpnet de torsdag i Markens.
– Nå har vi utvidet menyen med dele-retter, eller social eating som vi liker å kalle det. Det vil for eksempel gå i reker, softcell krabbe, grillspyd, kylling og tartar, så det er masse å velge i.
– Men vi har fortsatt byens beste biffer, bare med en litt mer spennende lunsjmeny, legger Daglig leder ved Slakter Sørensen, Roger Sande, til.
Det er også lagt til vegan- og vegetarretter i lunsjmenyen.
– Det er en vegetar- og en veganlunsj på menyen. Men vi har selvfølgelig muligheter til å gjøre noe på forespørsel, om det trengs, forsikrer han.
Slik blir nye Slakter Sørensen
Satser på cocktails
Sande ønsker at Slakter Sørensen skal kunne tilby mer enn bare mat, derfor har drikkemenyen også blitt utvidet. Grunnen er plasseringen i Markens.
– Vi har satset mer på cocktail og drinker denne gangen. Nå som vi ligger her, midt i gågata, passer det seg bedre, sier han.
KRSby tok turen innom et par minutter rett etter åpningstiden, og dommen var allerede klar.
– Jeg tror dette skal gå greit i dag!, sier en fornøyd daglig leder om oppmøtet.
– Vet de er flinke til det de driver med
Kompisene Andrè Hjort, Nils Ronny Urdal og Kristian Svindland var en de første som tok turen til Slakter Sørensens gjenåpning.
– Det er blitt luftigere atmosfære her, og mange av de samme elementene går igjen, sier en smilende Nils Ronny. Kompisene nikker enig.
– Det er et veldig kult lokale, legger Andrè til.
Guttene syntes også at den nye menyen så spennende ut.
Her er vinterens restaurant- og utelivsnyheter
– Det er alltid gøy med noe nytt. Jeg vet de er flinke til det de driver med, forteller Nils Ronny.
– Hva var forventningene til i dag?
– Egentlig ingen spesielle forventninger, sier Hjort. Svindland nikker seg enig.
– Enig, men det er fortsatt gøy å se noe nytt.
– Vi tok det litt som det kom. Vi driver samme bransje, så vi var jo nysgjerrige på i dag. Men ja, det er gøy å se noe nytt, avslutter Urdal.