Livsstil

I dag åpnet Slakter Sørensen i Markens

Noen måneder etter at Slakter Sørensen stengte på torvet, åpnet de torsdag i Markens.

Publisert:
  • Damares Stenbakk

Andrè Hjort, Nils Ronny Urdal og Kristian Svindland var en flere som tok turen innom for å smake på den nye menyen til Slakter Sørensen. Foto: Damares Stenbakk

– Nå har vi utvidet menyen med dele-retter, eller social eating som vi liker å kalle det. Det vil for eksempel gå i reker, softcell krabbe, grillspyd, kylling og tartar, så det er masse å velge i.

– Men vi har fortsatt byens beste biffer, bare med en litt mer spennende lunsjmeny, legger Daglig leder ved Slakter Sørensen, Roger Sande, til.

Slik ser den nye fasaden til Slakter Sørensen ut. Slik ser den nye fasaden til Slakter Sørensen ut i Markensgate 8. Foto: Kristian Hole

Det er også lagt til vegan- og vegetarretter i lunsjmenyen.

En liten smakebit på hva man kan forvente seg av vegetarlunsjen. Foto: Damares Stenbakk En liten smakebit på hva man kan forvente seg av vegetarlunsjen. Foto: Damares Stenbakk

– Det er en vegetar- og en veganlunsj på menyen. Men vi har selvfølgelig muligheter til å gjøre noe på forespørsel, om det trengs, forsikrer han.

Slik blir nye Slakter Sørensen

Satser på cocktails

Sande ønsker at Slakter Sørensen skal kunne tilby mer enn bare mat, derfor har drikkemenyen også blitt utvidet. Grunnen er plasseringen i Markens.

Medarbeider Cash Shams kutter opp lime til drinkene som skal serveres. Foto: Damares Stenbakk Medarbeider Cash Shams kutter opp lime til drinkene som skal serveres. Foto: Damares Stenbakk

– Vi har satset mer på cocktail og drinker denne gangen. Nå som vi ligger her, midt i gågata, passer det seg bedre, sier han.

KRSby tok turen innom et par minutter rett etter åpningstiden, og dommen var allerede klar.

En fornøyd daglig leder, Roger Sande. Foto: Damares Stenbakk En fornøyd daglig leder, Roger Sande. Foto: Damares Stenbakk

– Jeg tror dette skal gå greit i dag!, sier en fornøyd daglig leder om oppmøtet.

Servitør Pernille Thygesen forventer å ha mye å gjøre i dag. - Det skal nok gå, men det er en spenning i kroppen. Jeg håper gjestene blir fornøyde, sier hun. Foto: Damares Stenbakk Servitør Pernille Thygesen forventer å ha mye å gjøre i dag. – Det skal nok gå, men det er en spenning i kroppen. Jeg håper gjestene blir fornøyde, sier hun smilende i mens hun fyller på foccaciabrød til gjestene. Foto: Damares Stenbakk

– Vet de er flinke til det de driver med

Kompisene Andrè Hjort, Nils Ronny Urdal og Kristian Svindland var en de første som tok turen til Slakter Sørensens gjenåpning.

Foto: Damares Stenbakk Andrè Hjort, Nils Ronny Urdal og Kristian Svindland var en flere som tok turen innom for å smake på den nye menyen til Slakter Sørensen. Foto: Damares Stenbakk

– Det er blitt luftigere atmosfære her, og mange av de samme elementene går igjen, sier en smilende Nils Ronny. Kompisene nikker enig.

– Det er et veldig kult lokale, legger Andrè til.

Guttene syntes også at den nye menyen så spennende ut.

Her er vinterens restaurant- og utelivsnyheter

Åpen løsning gjør at man kan se inn til kjøkkenet. I dag var en travel dag for kokkene hos Slakter Sørensen. Foto: Damares Stenbakk Åpen løsning gjør at man kan se inn til kjøkkenet. I dag er en spesielt travel dag for kokkene hos den gjenåpnede restauranten. Foto: Damares Stenbakk

– Det er alltid gøy med noe nytt. Jeg vet de er flinke til det de driver med, forteller Nils Ronny.

– Hva var forventningene til i dag?

– Egentlig ingen spesielle forventninger, sier Hjort. Svindland nikker seg enig.

– Enig, men det er fortsatt gøy å se noe nytt.

– Vi tok det litt som det kom. Vi driver samme bransje, så vi var jo nysgjerrige på i dag. Men ja, det er gøy å se noe nytt, avslutter Urdal.

Nå stenger restaurantene på Nedre Torv

Publisert:

Derfor er det hull i toppen av kulepennen

Ikke tygg på den, for den kan redde livet ditt!

Publisert: