Palmesus er en av festivalene hvor du har størst sjanse til å få en flørt

Det er ikke bare sol og god musikk under Palmesus. Nå er Norges største strandfest kåret til en av festivalene hvor du har størst sjanse til å kapre en sommerflørt.

Oppdatert:
Palmesus er nå på topp ti liste over festivaler med mest flørting i Norge.

Datingappen Happn, som gjør at du matcher med personer du tilfeldigvis går forbi, har nå kartlagt og rangert ti festivaler i Norge med mest flørting.

Palmesus er rangert nummer sju på lista av festivaldeltakere som finner mer enn søt musikk på Bystranda.

– Det er hyggelig og en god grunn til å glede seg til strandfest, sier en fornøyd Palmesus-sjef Leif Fosselie til KRSby.

Palmesus-sjef, Leif Fosselie, synes det er hyggelig å være rangert blant topp ti. Han mener festivaldeltakerne har god grunn til å glede seg til årets strandfest på Bystranda i juli.

Les også:

460.000 nordmenn dater via app

For flere er festivalsesongen den ultimate anledningen til å bli kjent med nye mennesker og treffe en ny flørt for sommeren.

Under Palmesus står hygge i sentrum - både i form av festing og flørting.

Ifølge Happn selv er det 460.000 nordmenn som er bruker av appen.

Selv om datingtjenesten ikke ønsker ikke gå ut med tall på hvor mange som bruker tjenesten under festivalsommeren, hevder de at det er regelmessig aktivitet hver måned - og at de ser størst pågang i helger og under arrangementer.

Noe som indikerer at for mange kan det være lettere å innlede en samtale når man møtes på tilsvarende område, med forholdsvis lik interesse. Dermed våger flere å være spontane når det gjelder å date eller flørte under festivaler.

– Siden Happn er en app som baserer seg på geo-posisjonering, som betyr at du kan se andre brukere du har gått forbi, er det naturlig flere møtes på festivaler. Noe som betyr at det er stor sannsynlighet å møte på andre Happn-brukere, står det i pressemeldingen.

– Påvirker sexlysten

Daglig leder i Spire Psykologtjeneste i Kristiansand, Tor André Fjellstad, mener festivalsommeren påvirker hvordan vi bruker datingapper, men at hyppig bruk av slike tjenester i verste fall kan skape kroppspress fordi tjenestene vurderer brukerne på utseende.

Psykologspesialist, Tor André Fjellstad, mener festivalsommeren påvirker vårt aktivitetsnivå.

– Sol og varme gjør gjør noe med vårt generelle aktivitetsnivå, og påvirker gjerne sexlysten vår også, så jeg kan godt tenke meg at vi bruker dating-apper mer om sommeren, enn i de mørkeste vintermånedene, sier Fjellstad og legger til:

– Men jeg er redd den typen dating-apper, som primært vektlegger utseende, potensielt vil kunne gjør at vi blir opptatt av utseende.

– Er apper som Happn med på å skape enda mer press om å se bra ut, siden man allerede blir vurdert på andre sosiale plattformer?

– Apper hvor en blir vurdert først og fremst på utseendet kan bidra til å skape et kroppspress. Blant våre grunnleggende behov, finnes behovet for anerkjennelse, og det å se bra ut. Det å høste tilbakemeldinger på nettopp det, fremfor indre, mer skjulte kvaliteter, kan bli en kjapp måte å få anerkjennelse på, forklarer psykologspesialisten avslutningsvis.

Les også:

LES MER:

Her åpner et nytt konsept i det gamle Joe & The Juice-lokalet på Sandens

Publisert:
Oppdatert:

Palmesus lanserer egen «glamping»

Det blir ikke telt og liggeunderlag når festivalen lanserer sin egen form for camping.

Publisert: