Hvilken frisør er #byasbeste? Her er de nominerte!

Det kom inn over 1000 (!) forslag - her er de 10 nominerte.

Oppdatert:
STEM I VEI: Hvilken er #byasbeste frisør? Stem på din favoritt nederst i saken.

AVSTEMMINGEN ER AVSLUTTET. VINNEREN RØPES FREDAG 27. NOVEMBER.

---------------------------

Javel, folkens! Dette er siste kategori ut i #byasbeste-kåringen (i denne omgang), og jammen har dere engasjert dere! På mandag ba vi dere nominere deres favorittfrisører i Stavanger og Sandnes, og mer enn 1000 (!) forslag kom rennende inn på vår Facebook-side.

Fantastisk! Men desto vanskeligere å plukke ut kun 10. Vi har likevel gjort et ærlig forsøk, og her er de nominerte!

Her kan du lese alle #byasbeste-sakene!

Aprés

Hvor: Lervigbrygga 22 A, Stavanger.

– Veldig kjekt! Vi er kjempeglad for å være nominert, sier Caroline Nilsson.

– Hva gjør Aprés unike?

– For det første har vi et unikt lokale! Det er et spesielt miljø og en spesiell stemning her. Faglig er vi flinke frisører, og alle som jobber her har sine spesialområder. Alt skal være av høy kvalitet, og kunden skal føle det som en unik opplevelse å komme hit.

– Hvorfor fortjener dere å bli #byasbeste frisør?

– Fordi vi er byens beste frisører. Vi er flinke og vi holder oss oppdatert - vi følger veldig med i tiden. Og fordi måten vi behandler kunden på er unik.

UNIKT: Caroline Nilsson mener det meste med Aprés er helt unikt.

Bob Stylister

Hvor: Øvre Holmegate 24 B, Stavanger.

– Veldig kjekt å bli nominert! Vi hadde håpet på det, sier Tom Ur Kjørsvik, som er grunnleggeren av både Bob Stylister og gata den ligger i - Fargegata.

LES MER:

Fargegata feiret 10 år i år - les om hvordan det hele begynte.

– Hva gjør Bob Stylister unike?

– Jeg startet dette firmaet i 1998, i gaten her, med en filosofi - som jeg ennå har - om at det ikke finnes en oppskrift på hvordan man klipper hår. Alle er forskjellige, og alle har forskjellig hår. Derfor har vi utviklet våre egne frihåndsmetoder, slik at kundene får noe som passer til akkurat dem. For oss handler det om å se hvem du egentlig er, og gi deg noe som kler det. I tillegg driver vi med styling til mote, filmer, artister - og har et bredt spekter over hva som beveger seg i trendbildet. Og så er vi utrolig kjekke folk.

– Hvorfor fortjener dere å bli #byasbeste frisør?

– Fordi at vi er det.

BOB-TOM: Tom Ur Kjørsvik er grunnleggeren av Bob Stylister, og mener selv de er byens beste frisør.

Brødrene Fevangs Barberstue

Hvor: Øvre Holmegate 7, Stavanger.

– Fett! Superkult at vi er nominert. Det var gode nyheter, sier Morten Fevang.

– Det betyr veldig mye for oss, siden det er publikum som har nominert oss - det betyr at folk liker det vi gjør, sier han.

– Hva gjør Brødrene Fevangs Barberstue unike?

– Vi har et helt eget konsept, og det er ingen andre som er like oss. Salongen er kun for menn, og her får alle føle seg som mann i en time. Ingen damer får komme inn. Vi klipper og barberer - alt fra halsen og opp, sier yngstemann, Anders Fevang.

– Hvorfor fortjener dere å bli #byasbeste frisør?

– Fordi vi gjør noe helt særegent, og har hentet fram et helt spesielt yrke. Vi setter mannen i fokus, og brenner virkelig for det vi gjør. Derfor bør vi vinne - ja, det syns jeg, sier Morten.

IN ACTION: Det er viktig å se bra ut når man driver barbershop. Anders til venstre og Morten til høyre.

Forandring

Hvor: Langgata 45, Sandnes.

– Vi er veldig stolte over å være nominert, og veldig ydmyke og litt sjenerte. Det er kjekt å høre at vi har fornøyde kunder, sier Inger Terese Auestad.

– Hva gjør Forandring unike?

– Jeg har egentlig aldri tenkt på oss som unike - vi er bare veldig heldige som får jobbe med det vi elsker mest. Vi er opptatt av at folk skal få et pust i bakken her, i en ellers hektisk hverdag. Her blir de tatt vare på, og pleiet i en avslappet atmosfære. Mange blir også litt blinde på seg selv, og vår jobb er å fremheve det beste ved dem.

– Hvorfor fortjener dere å bli #byasbeste frisør?

– Vi gir 100 prosent for at folk skal bli fornøyde. Hadde vi vunnet, hadde det vært litt av en bekreftelse på at folk er fornøyde.

SJENERT: Terese Auestad driver Forandring i Langgata i Sandnes.

Made In Heaven

Hvor: Storgata 57, Sandnes.

– Fantastisk, sååå kjekt at vi er nominert! For en hyggelig beskjed å få, sånn på en onsdag kveld, sier daglig leder Mette Ingebrigtsen.

– Hva gjør Made In Heaven unike?

– Vi drømmer om å fremheve det vakre i hvert eneste menneske. Hver kunde er unik, og målet er å fremheve de beste sidene ved alle. Derfor klipper vi ingen likt, men skreddersyr klipp og farge til den enkelte. Vårt mål er å få deg til å skinne, sier frisørkollega Christine Lerbekk.

– Hvorfor fortjener dere å bli #byasbeste frisør?

–Jeg syns vi står på, og hver enkelt frisør gir 110 prosent for kundene. Og så er vi utrolig stolte av yrket vårt, sier Lerbekk.

STOLTE: Christine Lerbekk og Mette Ingebrigtsen elsker jobben sin.

Maze

Hvor: Pedersbakken 3, Stavanger.

– Yaaay, så kjekt at vi er nominert! Kjempekjekt! Vi har ikke hatt åpent mer enn knappe to uker, så derfor er det jo ekstra kjekt, sier Maia Hundvin (Maze åpnet også en salong i Egersund, i oktober i år).

– Hva gjør Maze unike?

– Vi har et litt annet konsept enn mange andre. Vi selger for eksempel sko og undertøy, og etterhvert får vi også inn flere klær, sier Hundvin.

– Ja, det handler om at kundene skal føle seg ivaretatt, helhetlig, og derfor har vi også mote og makeup som en del av vårt konsept. Vi gjør liksom litt mer enn klipp og farge, sier frisør-kollega nummer to, Helene Heigre.

– Og interiøret har vi laget selv - alt er laget til oss av lokale snekkere - det er stas! sier frisørkollega nummer tre, Siv June Skandsen.

– Hvorfor fortjener dere å bli #byasbeste frisør?

– Fordi vi er lidenliskapelig opptatt av den jobben vi gjør for kundene våre. Vi jobber hardt for at kunden skal sitte igjen med et fantastisk resultat, og vi gleder oss til å gå på jobb hver dag! sier Skandsen.

THE MAZERS: Helene Heigre, Siv June Skandsen og Maia Hundvin er tre av The Mazers, som de kaller seg selv.
LES MER:

Pssst! I morgen avslører vi hvem som har #byasbeste takeaway - les om alle de nominerte!

MODO Modern Design Vågen

Hvor: Vågsgata 33, Sandnes.

– Det er veldig kjekt at vi har blitt nominert. Det gjør at vi får vise oss litt frem litt ekstra. Spesielt når vi er "lillesøsteren" i Modern Design-familien, sier avdelingsleder ved MODO i Vågen, Stine Thomassen.

– Hva gjør MODO Modern Design Vågen unike?

– Vi er Modern Designs "rampete" lillesøster. Vi tenker nytt og mye på hva som er i trendbildet nå. Vi er oppdaterte og faglig dyktige. Vi er opptatt av kundenes opplevelse av oss, og at kunden blir sett fra den kommer inn, til den går ut. Kunden skal alltid gå fornøyd ut av salongen. Vi er opptatt av den gode følelsen, sier hun.

– Hvorfor fortjener dere å bli #byasbeste frisør?

– Fordi vi elsker det vi gjør, og gjør vårt ytterste for å skape den gode følelsen for kundene våre. Kundene er jo vårt levebrød.

RAMPETE LILLESØSTER: Beate Eikeskog Rønningsen jobber som frisør ved MODO i Vågen.

Byas beklager at det først ble lagt ut intervju og bilde med noen fra Modern Design avdeling Vågen.

Placebo

Hvor: Bergelandsgata 3, Stavanger.

– Er vi nominert? Kjempebra! Fantastisk, sier Vanessa Bollestad.

– Hva gjør Placebo unike?

– Vi er en grønn frisør, med fokus på produkter som er renere enn vanlige produkter. Det er vi både for oss selv, slik at vi kan stå lengst mulig i yrket, for kundene og for miljøet, sier hun.

– Og så er vi tre frisører her, med tre veldig ulike stiler, så det er veldig gøy - kundene velger frisør etter hvilken stil de ønsker.

– Hvorfor fortjener dere å bli #byasbeste frisør?

– Fordi vi er grønne, sier Bollestad.

– Grønt er noe folk bør ville ha. Hvis vi vinner, kan vi kanskje inspirere flere til å gå samme vei. Det legger ingen begrensninger på hva man kan gjøre med håret, at produktene er grønne, sier kollega Merete Pedersen. Det er de to, og Hilde Erland, som sammen driver Placebo.

GRØNNE: Placebo-frisørene håper at hele bransjen etter hvert vil gå den grønne veien. Vanessa Bollestad til venstre og Merete Pedersen til høyre.

Sueño

Hvor: Breigata 17, Stavanger.

– Vi er kjempetakknemlige for å være nominert. Vi startet opp i januar i år, og at vi er blitt så synlige på så kort tid er knallkjekt! sier Merethe Selle Vistnes.

– Hva gjør Sueño unike?

– Vi er godt voksne, med lang fartstid og erfaring - noe kundene ser ut til å sette pris på. Vi er hele tiden sugne på nye ting, og kunden er hele tiden i fokus. I tillegg driver vi med brudepynting, og har et eget bruderom.

– Hvorfor fortjener dere å bli #byasbeste frisør?

– Fordi vi elsker det vi holder på med, og syns det er like kjekt etter 25-30 år. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag, og det føles som et privilegium.

LANG ERFARING: Merethe har jobbet som frisør i 30 år.

VIP Frisør

Hvor: Verksgata 11, Stavanger.

– Helt fantastisk å bli nominert. Det betyr at folk setter pris på det vi gjør - og vi jobber tross alt for å bli best i byen, sier Kirsten Sveinsvold, som sammen med May-Lis Lie Salvesen driver VIP frisør.

– Hva gjør VIP unike?

– Det at vi er et team hvor vi er selvstendige, men likevel har felles mål. Vi har veldig stor bredde innenfor erfaring, og er sykt flinke til å kurse oss - noe som gjør at vi holder oss oppdatert.

– Hvorfor fortjener dere å bli #byasbeste frisør?

– Fordi jeg vil si at vi er det. Litt klisjé, kanskje, men sånn er det!

DUO: May-Lis Lie Salvesen og Kirsten Sveinsvold.

**[Marius (30) fra Stavangers desperate jakt etter en konsertdate tar av på nettet

Værsågod. Her er årets aller mest fantastiske Youtube-jakt!](http://www.byas.no/article/marius-30-fra-stavangers-desperate-jakt-etter-en-konsertdate-tar-av-pa-nettet-564c342428271d69008b4591)**

Stem i vei!

Da er det bare til å stemme i vei på favoritten! Avstemmingen avsluttes onsdag 25. november, klokken 12.00, og #byasbeste-vinneren avsløres følgende fredag.

Oppgi e-posten din etter at du har stemt, og du er med i trekningen av en iPad Mini!

Publisert:
Oppdatert:

Flere hundre kroner i forskjell. Her får du billigst og dyrest frisørtime

Vi har sjekket prisene hos et utvalg frisører i Stavanger og Sandnes.

Oppdatert: