11 ting du kan gjøre i høstregnet

Høsten er her, og det skal pissregne utover ettermiddagen. What to do?

Oppdatert:
Regnvær er litt kjedelig, men vi har rådene som gjør dagen litt enklere. Foto: Tore André Baardsen.

#1. Gå på jobb eller skole

Yes, ferien er over og de fleste er tilbake på jobb eller skole. Med regn i lufta, kan du likevel jobbe overtid eller pine deg gjennom noen ekstratimer på lesesalen. Regnværsdager betyr i hvert fall at du ikke vil tilbringe for mye tid på å misunne alle som kan nyte det finvær.

#2. Rydd og vask leiligheten

Sett på favorittmusikken din, eventuelt Spotify-listen «Songs to sing in the shower«, og rydd deg gjennom huset ditt. Tøm roteskuffen(e) ut på gulvet og kast, kast, kast! Etter ei uke med superfabelaktig vær, så er det kanskje behov for litt «indretjeneste»?

#3. «Laser tag adventure!»

Gjør som Barney Stinson og dra med gjengen på en runde laser tag i Sørlandsparken. Alternativt kan du sjekke hva som går på kino i dag på KRSby.no/kino.

#4. Gå ut og dans i regnet

En aktivitet som ikke bare burde spares til klissete romantiske komedier. Å kline litt er også lov, spesielt hvis man gjenskaper denne scenen fra Spiderman. Vær forøvrig forsiktig. Det er nemlig meldt fare for lyn og torden i timevis…

#grey hashtag on Twitter

#5. Les en god bok

Kok opp en varm kopp med te, len deg tilbake i godstolen og bygg opp god samvittighet ved å lese litt istedenfor å se på TV. Så lenge det ikke er «Grey» av E. L. James du har tenkt å lese, da kan du heller la være.

#6. «Binge-watch» en ny serie på Netflix

God samvittighet kan man spare til en annen anledning. Nuke en pakke popcorn, ta med deg Pepsi Max-en og se første sesong av en serie du burde ha sett for lenge siden. Vi foreslår Sense8, Justified, Daredevil, Hannibal eller Better Call Saul.

Spa-dag er ikke bare for kvinner. Foto: Fotolia Spa-dag er ikke bare for kvinner. Foto: Fotolia

#7. Lag hjemmespa

Tenn et par lys, finn frem ansiktsmaskene du har bakerst i skapet, ta et langt bad (eller fotbad hvis du ikke har badekar) og gi deg selv en ordentlig fridag. PS! Ikke bare forbeholdt jenter.

Lei av regnværet? Gå ut og dans, eller klin, i regnet istedenfor. Foto: Fotolia Lei av regnværet? Gå ut og dans, eller klin, i regnet istedenfor. Foto: Fotolia

#8. Ta deg en joggetur

Har du aldri jogget i regnet før? Da vet du ikke hva du har gått glipp av. Å løpe i regnet, helst i skogen, er noe av de mest forfriskende som finnes.

#9. Lær noe nytt

Internettet har blitt lovprist som det store demokratiserende verktøyet i vårt århundre, men brukes for det meste som en glorifisert meldingstjeneste eller forenklet metode for å få tak i porno. Utnytt regnværsdagen til å lære litt om verden og utvid horisontene dine.

Forslag til startpunkt: se en TED talk, google «Grexit» eller begrav deg i gratis online-fag fra Harvard og MIT på edX.

#10. Lag regnværs-graffiti

Spesifikt graffiti som bare syns i regnet. Kjøp NeverWet på ebay og bruk en stencil for å skape den kuleste dekorasjonen i gata.

#11. Lukk øynene og vent på at sola dukker opp igjen.

Publisert:
Oppdatert:

Her er 10 ting du kan gjøre når det regner

Lei av dårlig vær?

Publisert: