10 moteprofiler du bør følge på Instagram

Inspirasjon! <3

Publisert:
FASHIONISTAS: Hent inspirasjon fra noen av de kuleste moteprofilene på Instagram.

Instagram er virkelig et mekka når det kommer til inspirasjon (og til tider irritasjon), både innen mote, mat, reise og interiør.

Mer enn 600 millioner mennesker (tall fra desember 2016) er hver måned innom bildetjenesten - enten for å dele bilder selv eller for å «stalke» andre. Eller begge deler.

Uansett! Vi har søkt og søkt (eventuelt stalka og stalka) helt til krampa tok oss, og har omsider funnet frem til 10 av våre motefavoritter. Du finner alle listet opp under her.

Følg Byas.no på Facebook!

Hvem er dine mote-favoritter på Instagram? Del dem gjerne med oss i kommentarfeltet!

@darjabar

54.500 følgere.

Norsk-russiske Darja Barannik er journalist og moteredaktør for KK.no, og en stor inspirasjonskilde på motefronten. Hun er en favoritt blant motefotografene som henger rundt på de ulike moteukene verden over - forståelig nok.

Hun har en feminin og klassisk stil, men er ikke redd for å rocke det opp av og til.

@veronikaheilbrunner

111.000 følgere.

Tyske Veronika Heilbrunner har tidligere jobbet som style editor i Harper's Bazaar i Tyskland og står bak mote- og inspirasjonssiden Hey Woman, sammen med Julia Knolle.

Heilbrunner er ofte å finne på gatemote-sider under de største moteukene. Hun er leken i stilen og ikke redd for å skille seg ut.

@pernilleteisbaek

445.000 følgere.

Den danske stylisten og Social Zoo-medeieren Pernille Teisbaek nærmer seg en halv million følgere på Instagram, og det er ikke så rart - dama er råkul.

@styledumonde

355.000 følgere.

Fotografen Acielle startet i 2008 opp Belgias første gatemote-nettside, Style Du Monde. I dag er hun en av verdens mest kjente gatemote-fotografer.

Acielle reiser rundt på alle de store moteukene og tar gatemotebilder både for Vogue og The New York Times. I tillegg har hun en egen Insta-konto, @styledumonde, med tusenvis av bilder av kule folk.

En perfekt konto å følge for deg som liker å hente inspirasjon fra gata.

@mariemurstad

48.600 følgere.

Den norske fashionistaen Marie Murstad jobber som brand manager i Holzweiler og deler bilder av sin smashing motesans på Instagram, til glede for hennes snart 50.000 følgere.

A year older, with the best birthday present I could get 👶🏼 I guess my lot in life is to be surrounded by boys 💙 Thanks for all the birthday wishes xx #babyboyincoming

@jennyskavlan

343.000 følgere.

Syom-dronning, tv-personlighet, blogger, modell og designer (kjært barn har mange titler) Jenny Skavlan ble nylig kåret til årets moteprofil under Costume Awards, for andre året på rad. Det er ikke så rart!

I tillegg til å ha en sykt gjennomført stil, slår hun et viktig slag for gjenbruk og omsøm - noe som bare gjør henne enda kulere.

@thefashionguitar

273.000 følgere.

Nederlanske New York-tilflytter Charlotte Groeneveld står bak motebloggen The Fashion Guitar. Bloggen har de siste fire årene vært fulltidsjobben hennes, ved siden av å være fulltidsmamma for to små. Imponerende!

Hun blogger om egen stil og alt annet som rører seg i moteverden, og deler mange kule stilbilder på Instagram.

The shoes we all want in our wardrobe RIGHT NOW ⭐️ Now on TFG #linkinbio Ph by @walkingcanucks #CharlotteGroeneveld #Thefashionguitar #streetstyle #metallicboots #ChanelEyewear

@manrepeller

1,7 millioner følgere.

Man Repeller er en humoristisk moteside for seriøs mote, startet opp og drevet av moteprofil Leandra Medine.

Siden skal fungere som en mikrofon for kvinner, og Medine deler all slags bilder av både seg selv og andre flotte kvinner i flotte - og til tider helt syke - klær. Mye kul inspo!

@polliani

59.200 følgere.

Janka Polliani er en norsk stylist, moteblogger og programleder for Top Model Scandinavia. I tillegg er hun en skikkelig fargeklatt på motefronten!

Hun vanker sammen med andre motepersonligheter som Darja Barannik og Pernille Teisbaek, og er en favoritt blant motefotografene ute i gata.

@camillapihl

106.000 følgere.

Camilla Pihl er en av Norges mestvinnende bloggere og har i tillegg flere designersamarbeid i ryggen. Hun har designet kolleksjoner i samarbeid med blant andre Bianco Footwear og David Andersen.

Her er det mye inspirasjon å hente på stilfronten.

Mer fra Byas.no:

LES MER:

* Det er på tide å finne frem den blå IKEA-posen - det blir nemlig årets it-veske!

LES MER:

* Vårens kuleste sneakers til han og henne

Publisert:

Masood (25) flyktet for livet fra Afghanistan for å følge motedrømmen

Masood Ansari måtte flykte for livet etter å ha startet et moteprogram i hjemlandet. I dag drømmer han om å bli stylist, og håper saggebukser aldri kommer på mote igjen.

Publisert: