Blar opp ekstra for VIP-tilgang på Palmesus

De slipper kø, får bedre doforhold og er sikret sitteplass med utsikt til hovedscenen. Det er det mange som gladelig betaler ekstra for.

Oppdatert:
Natalia Tolo (f.v.), Julia Celina Svåsand, Kristian Schei Lillegård og Therese Seland Leidland betaler gladelig ekstra for bedre komfort.

Et vanlig festivalpass starter på 1249 kroner. Legger du til 2350 er du sikret plass på vip-området. KRSby sjekket stemninga blant dem som valgte den eksklusive varianten. Blant dem var Natalia Tolo.

– Du får god utsikt til scenen og bedre toaletter. Ikke minst får du et eget område på Pool Party, sier hun til KRSby.

Sammen med Julia Celina Svåsand, Kristian Schei Lillegård og Therese Seland Leidland har de tatt turen fra Stavanger og Tromsø for å feste hele helgen. De vil gjerne ha komfort.

Natalia Tolo, Julia Celina Svåsand, Kristian Schei Lillegård og Therese Seland Leidland synes det er greit å betale ekstra for litt luksus.

– Du kan få et vanlig festivalbånd til rundt 1000 kroner, men det er bedre å oppgradere til VIP for 3600 kroner, mener de.

Se direktesendingen av lørdagens Palmesus her:

LES MER:

Vi følger lørdagen på Palmesus direkte!

– Du får det du betaler for

Tolo har vært på Palmesus før. For de andre er det første gangen.

Natalia Tolo, Julia Celina Svåsand, Kristian Schei Lillegård og Therese Seland Leidland har reist langveisfra. De betaler for å ha det ekstra greit når de fester.

– Alt er så oversiktlig med hvor serverdigeheter ligger, og det er ordentlige, reine toaletter på området. I tillegg får du rabatt i visse barer og du kan slippe å gå i masse sand, sier Svåsand.

Ingen av dem synes det er spesielt dyrt.

– Jeg elsker Palmesus fordi du får helt rå stemning med i prisen. Du får det du betaler for, sier Tolo og ler.

Alle med festivalbånd får tilgang til Aquarama, men med VIP-tilgang får du et eget bassengområde hvor du kan hygge deg.

Tilgang til øl og lite kø

For Simon Horvei er dette sjuende året han har betalt for tilgang til VIP-avdelinga under Palmesus. Det er tredje gang for kompisen Eivind Sande.

For dem er det viktigste at det ikke er for lang kø til baren.

Eivind Sande og Simon Horvei fra Jæren i Rogaland kjøper alltid VIP-tilgang når de planlegger festivalsommer i Kristiansand.

– Jeg liker at du også får underholdning og aktiviteter med i prisen, legger Sande til.

– Men er det virkelig verdt 3600 kroner, da? Er ikke det litt dyrt for øl og sittemuligheter?

– Jeg sier til meg selv at det blir siste året jeg kjøper VIP-tilgang siden det blir dyrere. Men når man kommer hit husker man hvorfor det er verdt den prisen, sier Simon Horvei.

Med i prisen får du tilgang til egne barer.
Eget loungeområdet med gode sittemuligheter.

Ser ikke vitsen med VIP-billett

Under fjorårets Palmesus kjøpte Sandra Ege VIP-billett. Hun angret bittert fordi hun mener det er unødvendig å bruke over 3000 kroner når man fint kan nyte strandfesten med sanda mellom tærne, for en tusenlapp isteden.

Hanne Sæstad (f.v), Renate Hovland, Sandra Ege og Christina Dalen mener det er unødvendig å bruke stort budsjett for å feste luksuriøst, når man fint kan få like gode festivalminner med billigere billetter.

– Du får en mye bedre festivalopplevelse av å være der de fleste samler seg. Jeg angret på mitt kjøp i fjor. Jeg ville heller festet på stranda sammen med vennene mine, som ikke hadde tilgang til VIP-området. Det var unødvendig bruk av penger for min del, mener Ege i dag.

Hanne Sæstad, Renate Hovland og Christina Dalen nikker og er enige med venninnen. De ser ikke poenget med VIP-tilgang når alt som følger med festivalen er dyrt nok i seg selv.

– Jeg ser ikke vitsen med VIP-billett. Det ser faktisk kjedelig ut å bare stå der på det området, mener Christina Dalen.

Publisert:
Oppdatert:

– Ikke flinke nok til å sortere

Lions plukker glass og panteflasker på Palmesus. De er ikke imponerte over sorteringen til festivalfolket.

Publisert: