Disse gutta driver #byasbeste klesbutikk!

Oh yes! Made With Hart er #byasbeste klesbutikk.

Oppdatert:
Alexander Hart og Mathias Made Wijk er kompisene bak det ekslusive skjortemerket: Made With Hart.

– Vant vi? Det er jo helt fantastisk!

Alexander Hart Røed og Mathias Made Wijk jubler av glede, og gir undertegnede en stor klem. Made må avgårde til Oslo, men Hart tar på seg ansvaret for at vinnerintervjuet med Byas.no skal gå bra for seg likevel.

LES MER:

Forrige uke gikk startskuddet for #byasbeste - en lokal kåring av det beste Stavanger og Sandnes har å by på innen mote, mat og mye mer.

LES MER:

Første kategori ut, var #byasbeste klesbutikk, hvor dere lesere fikk muligheten til å stemme frem deres favorittklesbutikk.

Og jammen har dere stemt! Totalt 3044 (!!) stemmer kom inn, og etter en svært hard kamp i teten, var det til slutt Made With Hart som stakk av med seieren. KANT kom på andre plass, og Rolfsen på tredje.

Følg Byas.no på Facebook!

– Jeg er ganske overrasket

– Det er jo helt enormt. Vi takker og bukker for alle som har stemt på oss, og vi er både stolte og ydmyke - dette er veldig stor stas, sier Hart.

LES MER:

– Skal jeg være helt ærlig, er jeg ganske overrasket. Det var mange gode og sterke konkurrenter blant de nominerte, og mange unike butikker som folk vet om, men som de kanskje ikke vet så mye om. Jeg syns selv det var kjekt å lese om de andre butikkene - det er disse butikkene som gjør Stavanger og Sandnes sentrum så særegne . At vi vant, viser at vi var en god konkurrent, vi også.

Litt overrasket er han også over at en ren herrebutikk stakk av med seieren.

– Jeg bladde gjennom nominasjonene på Facebook, og det var jo helt utrolig mange damer som hadde nominert!

– Hva er det som gjør MwH unike?

– Opplevelsen kundene får når de kommer inn hit. De blir møtt med livets lys (hele butikken er gul, nemlig), kaffelukt og behagelig musikk. Og et smil - vi får dem til å føle seg som hjemme, og er en hjelpende hånd. Ekspertisen vår er høy, og varene våre er av høy kvalitet . Alt dette tror jeg folk setter pris på, sier Hart.

– Og så er vi de eneste i Stavanger som syr skjorter på kundemål, hele året. Vi jobber med å gi konfeksjon tilbake til byen.

SYSTUFF: It's all in the details.

Drømmer om utlandet

Det hele begynte for åtte år siden, da Made reiste til Italia på stoffmesse. Kort tid etter fikk Hart en telefon med spørsmålet: Skal vi starte skjortebutikk sammen? Og slik ble det. I 2009 ble Made With Hart stiftet. I 2011 åpnet butikken i Kirkegaten.

– Det var en utfordrende tid. Vi lagde de første skjortene på atelieret til stefaren min. Brukte opp all aksjekapitalen på de aller fineste stoffene. Ville gjøre det skikkelig fra starten av. De første to månedene solgte vi vanvittig mange skjorter, og ble veldig godt tatt i mot.

Siden den gang har skjortegutta åpnet studio i Oslo. Og nå drømmer de om å åpne butikker i utlandet.

– Vi skal fortsatt ha flaggskipbutikk i Stavanger, men tenker oss til utlandet. Konseptet vil være akkurat det samme, men vi ønsker å bygge videre på de elementene vi har lagt grunnlag for i Stavanger. Jeg har en drøm om London - klarer du skjortemekkaet London, har du uante muligheter foran deg!

Deres beste tips til andre som drømmer stort og har en gründer i magen: Man må satse for å vinne!

– Følg drømmene dine, og bit tennene sammen! Ikke tenk "tenk om, hva og hvis" - ta utfordringene underveis. Jeg for eksempel, sa ja til lokalet før vi hadde snakket med banken. Og banken sa nei. Det bød på litt utfordringer, men så ringte vi til venner og kjente og fant en annen bank, som tok oss i mot med åpne armer. Det løser seg.

*De andre #byasbeste-nominerte i kategorien klesbutikk var: <br>

B.Y.E, COSMO Clothing, KANT, Nola, Rolfsen, Skjult, SO, Syvende Himmel og Villa Rosa.*

LES MER:

Nå er vi i gang med kåringen av #byasbeste kafé - gi din stemme, og bli med i trekningen av en Ipad Mini!

Publisert:
Oppdatert:

20.000 Byas.no-lesere har stemt! Her er alle #byasbeste

Interessen for #byasbeste har vært enorm. Her er alt du trenger å vite om denne runden av #byasbeste.

Publisert: