Lanserer ny dating-app i Norge

For å bruke dating-appen GoodOnes må du logge inn med BankID. Det skal gjøre tjenesten trygg og fri for useriøse brukere.

Oppdatert:
Etter å ha intervjuet kvinner om deres opplevelser med nettdating, ble den nye datingappen lansert.

Det skriver Schibsted i en pressemelding.

Etter å ha intervjuet kvinner om deres opplevelser med nettdating ble GoodOnes lansert i Sverige. Appen beskrives som en «trygg datingapp», og har så langt hatt over 300.000 svenske brukere.

Nå er turen kommet til Norge.

– Vi vet at spesielt kvinner har mange dårlige opplevelser med falske profiler og useriøse aktører innen nettdating og vi tror GoodOnes er en tjeneste som har vært etterlengtet hos mange, sier Rune Røsten, leder for Schibsted Growth i Norge i pressemeldingen.

– Gjennom å bruke innlogging via BankID skaper vi en mye tryggere og mer respektfull datingopplevelse. Uønsket adferd kan enkelt rapporteres og vi kan enkelt stenge ute useriøse brukere permanent.

Innlogging via BankID gjør også at det blir umulig å lyve om alder eller kjønn.

LES MER:

Korona trenger ikke sette en stopper for datinggamet: Her er 3 tips

LES MER:

Høyden gjør datinglivet vanskelig for Inga (26) og Fredrik (25)

– Nordmenn er vant til å bruke BankID for å legitimere seg, og vet at dette er svært trygt. Vi tror det blir mange gode kjærlighetshistorier i tiden som kommer, avslutter Røsten.

For ordens skyld: Byas gjør eies av Schibsted, som også eier GoodOnes.

Publisert:
Oppdatert:

Markus (26) søker bare på leiligheter på Finn, men får opp lettkledde damer. Hva er det som skjer?

Søker du opp kun biler, båter eller leiligheter, men får anbefalinger om lårkorte kjoler og magetopper? Da er du ikke alene.

Oppdatert:
  • Line Pevik