6 alternative måter å feire nyttår på

Nyttårsaften trenger ikke å bestå av fest og fyll. Her er 6 andre festlige måter å tilbringe kvelden på.

Publisert:
Tilbringe nyttårsaften rundt leirbål, chille foran TV’en eller reise fra alt mas og tjas?

#1. Stikk opp i fjellet

Nyttårsaften er faktisk en fantastisk kveld til å gå i fjellet på. Sørg for å være oppe på en fjelltopp når klokken slår midnatt, og nyt synet av fyrverkeri fra en usedvanlig vid vid-vinkel! Hvis du ikke vil bruke hele kvelden på å gå i motbakke er Dalsnuten i Sandnes en superb plass. Her kan du også få med deg fyrverkeri fra hele Nord-Jæren!

#2. Kombaja-aften

Ta natur-temaet enda lenger og legg hele kvelden ute i frisk luft. Tenn bål, grill pølser og marshmallows - enten det er i fjell, skog eller ved sjøen. Underholdningen kan bestå av et par runder kubb, allsang akkompagnert av kassegitar eller kanskje til og med et nyttårsbad?

Følg Byas.no på Facebook!

Tips til dessert! Dytt sjokolade nedi en banan pakket inn i aluminiumfolie og sleng den på bålet. Enkelt, men dritgodt!

#3. Lag en fest for ganen

Gjør nyttårsaften om til en kulinarisk aften! Om det blir 3-retters eller 7-retters er opp til deg, men få med gjesten(e) bak kjøkkenbenken og prøv deg på nye, festlige oppskrifter. Har du stramt budsjett kan du for eksempel prøve deg på denne paien av Inge Anda.

LES OGSÅ: 13 gode matretter med kun tre ingredienser

Du kan også kombinere #3 med #2 og ta med 7-rettersen utendørs!

#4. Let the game begin!

Hvem eier i Fifa? Hvem ruler i Monopol? Hvem har egentlig best fotballfot? Sett frem spillkonsollen eller brettspillet og arranger tidenes nyttårsturnering. Husk score-board og energipåfyll!

PS! Det står mange tomme gymsaler på nyttårsaften, hva med å leie én og arrangere fotball- eller håndballturnering? Eller kanonball?

#5. Ultimate Chill

La meg introdusere deg til konseptet «Ultimate Chill». «Ultimate Chill» er som fredagskveld med smågodt, Netflix og kosebukse. Forskjellen er at det må gjøres på dager det tradisjonelt ikke er «lov» til å chille. En vanlig tirsdag for eksempel, eller nyttårsaften.

Sørg for å hamstre inn med snop, chips og brus, hiv på deg buksa med videst strikk i livet (eller one-piece) og sleng deg i sofaen med noe digg på TV’en.

#6. Reis!

Romjulsalget er i gang, og det inkluderer flybilletter. Røm bort fra de skyhøye forventningene til nyttårsaften, og ta med vennen(e) på en spontan hopp-på tur!

Publisert:

6 alternative måter å feire nyttår på

Nyttårsaften trenger ikke å bestå av fest og fyll. Her er 6 andre festlige måter å tilbringe kvelden på.

Publisert: