Livsstil

Ser du hvem Helene ligner på?

- Tidenes kompliment, sier Helene Helland Granbo (20).

Publisert:
  • Emma Dahle Moe, Trd.by
- Det er tidenes kompliment å høre at jeg ligner på Marilyn Monroe, sier Helene Helland Granbo.

Helene Helland Granbo (20) fra Trondheim har omtrent 30.000 følgere på bildedelingstjenesten Instagram under navnet @misscolacherry.

Der legger hun ut for det meste mange selfies, da hun mener det er det folk vil se.

I tillegg oppdaterer hun ofte og svarer på kommentarer. Det tror hun kan være oppskriften til det høye følgertallet.

– Bortsett fra det vet jeg egentlig ikke hvor følgerne kom fra. Men det er kjempehyggelig at folk liker det jeg poster. Av og til kommer det et par stygge og unødvendige kommentarer, men sånn er det bare, sier hun.

Følg Byas.no på Facebook!

https://www.instagram.com/p/BHXgiIOBNfb/?taken-by=misscolacherry

Blondt hår og rød leppestift

Mange kommenterer ofte Granbos blonde, korte hår. Spesielt når hun krøller det og bruker rød leppestift får hun ekstra kommentarer på at hun ligner et kjent stilikon.

– Det er veldig hyggelig å høre, tidenes kompliment synes nå jeg. Om jeg er blakk en kveld så hender det at jeg styler meg slik som det før jeg drar på byen, siden mannfolk flest elsker Marilyn Monroe. Da blir det masse gratis drinker på meg og venninnene mine, ler hun.

Om jeg er blakk en kveld så hender det at jeg styler meg slik som det før jeg drar på byen, siden mannfolk flest elsker Marilyn Monroe.

Granbo har jobbet som modell i et par år, selv om hun ikke er like aktiv nå som hun var før. Nå er det mer en hobby. Gjennom Instagrammen sin har hun fått en del tilbud om sponsoravtaler, men Helene takker som regel nei.

LES MER:

* Slik ble Guro Aanestad (29) fra Stavanger landets beste surfer

https://www.instagram.com/p/BDN571JPAvM/

- Vil ha flere følgere

Nå har hun et mål om å reise så mye som mulig mens hun er ung, og etter hvert vil hun også studere. Hun har også noen mål for Instagram-profilen sin.

– Jeg vil ta bedre bilder og få enda flere følgere. Så håper jeg den kan åpne noen store muligheter for meg i framtiden.

LES MER:

* Nå får Ida (29) hesten hun har drømt om

Publisert:
  1. Mote

Du ser vel hvem Helene (20) ligner på?

– Tidenes kompliment, synes nå jeg, sier Helene Helland Granbo.

Publisert:
  • Rachel Nordtømme