Livsstil

Siri Tollerøds bryllupsbilder endte opp i Vogue

Nylig giftet supermodellen Siri Tollerød seg på en idyllisk gård i Kristiansand. Bryllupsbildene har havnet i den amerikanske motebibelen Vogue.

Oppdatert:
 • Damares Stenbakk

Siri Tollerød giftet seg nylig i Kristiansand. Bryllupsbildet havnet på nettsidene til Vogue. Foto: Damares Stenbakk og faksimile fra Vogues nettsider (innfelt).

– Det var så klart veldig moro at Vogue ville skrive om bryllupet vårt, skriver Siri Tollerød i en tekstmelding til KRSby.

Hun ønsker ikke kommentere noe videre om saken da hun er på bryllupsreise.

❤️

Eksklusivt i Vogue

Siri Tollerød og ektemannen Martin Steffensen giftet seg nylig på sjarmerende Boen Gård i Tveit sammen med nær familie, barndomsvenner og fasjonable gjester fra moteeliten. Nå har det amerikanske magasinet Vogue, som anses å være verdens mest ettertraktede motebibel, publisert bildene fra det idylliske bryllupet i Kristiansand.

@siritollerod and @martinsteff’s wedding in the Norwegian countryside was a fashion and family affair. Tap the link in our bio for more. Photo: @svaart

Bildene er publisert i en artikkel på Vogue sin offisielle nettside.

Supermodellen fra Kristiansand har prydet forsiden av Vogue en rekke ganger og har gått catwalk for verdens mest luksuriøse motehus som Prada og Chanel.

Happy Friday all! ☀️ throwback to when I had gold leaf covering my head and could not talk for 4 hours🤐🍁 #throwback #vogue #covershoot

Flere forespørsler om dagen

For ti år siden ble Tveit-jenta kjent med motefotografen Svein Bringsdal i Milano, som hun siden den gang har holdt kontakten med.

Det er Svein Bringsdal som tok bildene under Siri Tollerøds eventyrlige sørlandsbryllup. Han anser seg selv som kunstner og har lang erfaring som motefotograf, hvor han har jobbet for de største motehusene i New York, Milano og Paris.

Read about our wedding story at vogue.com 👰🏼🤵🏻 #voguemagazine #wedding #bride #groom

– Det er kjempegøy at Vogue har publisert bildene. Jeg har jobbet internasjonalt i mange år, så dette er spennende, forteller han engasjert til KRSby.

Bringsdal understreker at han i utgangspunktet ikke gjør bryllupsfotografering, men gjorde et unntak for Siri Tollerøds store dag. Etter at bildene fra supermodellens bryllup ble publisert hos Vogue, får han flere forespørsler daglig, spesielt fra moteinteresserte amerikanere på Instagram.

Fått med deg at «Mamma til Michelle» har avlyst bryllupet med sørlendingen Jan Lossuis for andre gang? Les hvorfor!

– Plutselig har jeg blitt en populær bryllupsfotograf, med flere forespørsler fra amerikanere på Instagram. Det er egentlig ikke det jeg driver med, akkurat nå er jeg opptatt med en stor utstilling i Mandal. Derfor har jeg ikke kapasitet til mye annet. Likevel er det hyggelig at folk spør, men jeg har kun takket ja til oppdrag som betaler godt, avslutter han.

Publisert:
Oppdatert:
 1. Kristiansand
 2. Chanel
 3. Motehus
 4. Foto
 5. Tveit

Supermodell Siri Tollerød giftet seg i Kristiansand

I helgen sa supermodell Siri Tollerød (30) ja til sin kjære Martin Steffensen. Bryllupet ble feiret på en gård i Tveit.

Oppdatert:

Relaterte artikler

 1. AKTUELT
  Torsdag gikk Frida (23) fra Kristiansand catwalk med verdensberømte modeller
  2 ÅR SIDEN
 2. AKTUELT
  Ina Sofie (18) følte seg mobbet for utse­endet på skolen. Nå er hun fina­list i modell­konkur­ranse.
  1 ÅR SIDEN
 3. AKTUELT
  Cubus-reklame vekker sterke reaksjoner: – Helt utrolig at de ikke tenker seg om
  2 ÅR SIDEN
 4. LIVSSTIL
  Julie (20) deler livet i militæret med over 33.000 Instagram-følgere
  2 ÅR SIDEN
 5. AKTUELT
  Flere reagerer på Cubus’ nye reklame: – Helt utrolig at de ikke tenker seg om
  2 ÅR SIDEN
 6. LIVSSTIL
  Familien fra Kristiansand flyttet til USA for å satse som influensere: – Vi er en merkevare
  2 ÅR SIDEN