Streetstyle på Palmesus: – Vi matcher som regel hverandre

Flere liker å pynte seg litt ekstra på Palmesus. Sjekk festivalantrekkene fra Bystranda.

Oppdatert:
Jeanett Olsen og Ivar Langenes er et stilbevisst kjærestepar.

Jeanett Olsen og Ivar Langenes:

– I dag har vi kledd oss i svart. Det er kult og safe. Samtidig bidrar detaljene til å vise personlighet, forteller Olsen.

Hun jobber som modell, og har lang erfaring som ansatt ved Høyer, mens Langenes er gründer bak klesmerket Urban Pioneers.

– Vi matcher som regel, ettersom vi har samme stil, og liker de samme tingene. Vi er et motebevisst par som motiverer hverandre. Selv på en kjip søndag pynter jeg meg for Jeanett, sier Langenes.

Det ble mye prøving før paret ankom Bystranda, og Langenes forteller at taxien ble rundt 500 kroner dyrere siden de ventet på Olsen.

– Hele leiligheten så ut som en garderobe. Vi kasta ting overalt, smiler Olsen.

LES MER:

LES MER:

Ivar Langenes om Urban Pioneers: – Vi har fått en eventyrstart

LES MER:

– Beste sjekketrikset er å droppe det

Lisa Nguyen

Lisa Nguyen:

– Jeg kler meg i det jeg føler for, som gjør meg glad. Før jeg kom hit pakket jeg for all slags vær, sier Nguyen fra Oslo, som ble overrasket med tur til Palmesus av familie som bor i Kristiansand.

Sandra Malm

Sandra Malm:

– Ei venninne flettet meg på vorset tidligere i dag. Jeg hadde kjøpt rosa spray, så ble det sånn her. Jeg er glad i mote, og synes det er gøy å vise meg fram og få oppmerksomhet, ler Malm.

Naja Fors

Naja Fors:

– Jeg hadde planlagt å gå med bukse, men det ble for varmt, så jeg kjørte på med en lang sort jakke i stedet for å «complete» oufiten, forteller Fors.

Hun er beautyblogger, med bloggen Beautyclique. Det ligger noen tanker bak dagens makeup.

– Jeg synes det er veldig fint med varme toner på sommeren. Festival skal være litt ekstra, sier bloggeren.

LES MER:

Sophie Vågsæter

Sophie Vågsæter:

Vågsæter var deltaker i årets sesong av Paradise Hotell, og forteller at hun har blitt stoppet på stranda hele dagen.

– Jeg mister vennegjengen min hele tiden, men sånn er det. Jeg er glad i mote og klær, men liker å kjøre min egen stil. Til vanlig liker jeg gjennomsiktige klær, skinnjakke, skjørt og så videre. Jeg har en feminin hiphop-stil, og liker merker som Adidas, Nike og Fila, beskriver Vågsæter.

F.v.: Mia Slaaen og Kristin Gjelsvik

Kristin Gjelsvik og Mia Slaaen:

Kristin Gjelsvik er for mange kjent som bloggeren bak «Styleconnection», og har tidligere vært deltaker i Paradise Hotell. Hun og venninnen sitter utenfor Aquarama og venter på at Gjeldsvik skal inn til et intervju.

– Nelgene har jeg laget selv. Jeg har en veldig fargerik og leken stil. More is more, og det er ingen regler. Det er mye laidback comfyness, og lite tettsittende kjoler, sier Gjeldsvik.

Hun beskriver venninnens stil som Aussie-inspirert, ettersom hun har bodd i Australia.

– Den er en smule bohemsk noen ganger, og litt laidback. Jeg kler meg i litt forskjellig. Jeg er interessert i stil, men ikke trend. Antrekket i dag var ikke planlagt. Kofferten ble egentlig stappa med alt jeg hadde, og bare klær til solskinn, forteller Slaaen.

Andreas Solberg

Andreas Solberg:

– Jakken min er fra Monki. At det er en jentejakke er litt sånn «don’t care», så lenge den passer. Jeg har fått mange komplimenter for den i dag. Stilen min er fargerik. Jeg er glad i å skille meg ut og er veldig stilbevisst, beskriver Solberg.

LES MER:

LES MER:

– Det er mye mindre folk, og vi har vår egen do!

Lene Orvik

Lene Orvik:

Lene Orvik er blogger, og designer egne kleskolleksjoner for BikBok.

– Mitt forhold til mote er avslappet. Jeg følger min egen dagsfølelse. I dag føler jeg meg litt avkledd, men det er viktig å vise fram min egen kolleksjon. Antrekket er chill men litt pyntet. «All white», sort og gull er en klassiker - det enkle er ofte det beste, sier Orvik.

Ibrar Malik

Ibrar Malik:

– Festivalstilen min er veldig laidback. Jeg har på meg chill genser og bukse og komfortable sko som tåler sand og vær. Fargene er jordtoner, som jeg elsker. Skinnjakka er babyen min. Jeg hadde nok ikke gått med semsket skinn om jeg ikke hang på VIP-en. Stilen min varierer fra dag til dag, og kommer an på formen, forteller Malik.

Publisert:
Oppdatert:

– Jeg hadde som alle andre en slik periode på ungdomsskolen

Vi har tatt en titt i klesskapet til Jeanett Olsen! Les mer om hennes flaueste antrekk og beste stiltips, samt hennes planer for modellkarrieren.

Publisert: