Livsstil

150 testet Sober Club: – Bra musikk, god stemning og veldig gode drinker

150 stykker møtte opp på edruklubb-arrangementet lørdag kveld. – Jeg blir helt ærlig glad av å være her, på grunn av stemningen, forteller en storfornøyd arrangør, Vida Elise Pollestad.

Publisert:
  • Damares Stenbakk
(t.v) Kristin Colmàn, Jelena Bozic, Maylene Stræde og William Lund koste seg med kortspill, og alkoholfrie drinker, på Frk. Larsens Sober club-arrangement lørdag kveld. Foto: Damares Stenbakk

– Vi tester hvordan det er å være edru i kveld, sier Jelena Bozic smilende. Hun og flere i vennegjengen drikker til vanlig, men var nysgjerrig på Sober Club-konseptet.

(t.v) Kristin Colmàn, Jelena Bozic, Maylene Strædet og William Lund koste seg med kortspill, og alkoholfrie drinker, på Frk. Larsens Sober club-arrangement lørdag kveld. Foto: Damares Stenbakk (t.v) Kristin Colmàn, Jelena Bozic, Maylene Strædet og William Lund koste seg med kortspill, og alkoholfrie drinker, på Frk. Larsens Sober club-arrangement lørdag kveld. Foto: Damares Stenbakk

Avslappende atmosfære her i kveld, så dette anbefales til dem som ikke drikker alkohol.

– Hva synes dere om kveldens edrukonsept?

– Det er bra. En rolig stemning, sier Maylene Strædet, som er avholds til vanlig.

– Og drinken min, virgin cosmo, var veldig god! Jeg kunne tenkt meg et større glass faktisk, fortsetter hun.

– Er du positiv til flere slike arrangementer?

– Ja, da har vi som liker å være edru også et sted å være. Det er en veldig avslappende atmosfære her i kveld, så dette anbefales til dem som ikke drikker alkohol, forteller Strædet til KRSby.

– God stemning og veldig gode drinker

Cinthia Martin og Kitty Vajbla koser seg med moijto og cosmopoltian. Foto: Damares Stenbakk Cinthia Martin og Kitty Vajbla koser seg med alkoholfri moijto og cosmopoltian. Foto: Damares Stenbakk

Cinthia Martin og venninnen tok også turen til Frk. Larsen lørdag kveld.

– Det er bra musikk, god stemning og veldig gode drinker, sier Martin.

Stamkunder som koser seg uten alkohol, det er koselig å se.

– Foretrekker dere å være edru på byen til vanlig?

– Ja, nå i det siste. Venninnen min drikker ikke, det skjer kanskje to ganger i året. Vi går ofte ut i hjemlandet, Ungarn, forklarer hun.

– Fått god respons

Tine lager en av kveldens populære drinker, rød moijto. Foto: Damares Stenbakk Tine lager en rød moijto, som falt i god smak hos mange av gjestene. Foto: Damares Stenbakk

150 personer møtte opp lørdag kveld. Det var live DJ, mye drinker, milkshake, iste, organisk rot-juice, i tillegg til vannpipe. Ifølge medarbeider Tina Brunvand har mikseren fått kjørt seg.

– Vi har fått god respons i dag. Noen sa faktisk at om vi hadde hatt vannpipe her hele tiden, hadde kommet oftere. Det er jo kult at det slo an, forteller Brunvand med et bredt smil.

– Og det har vært mye forskjellige folk, i tillegg til stamkunder som koser seg alkoholfri. Det er koselig å se, sier hun, før hun går i gang med neste drink.

Foto: Damares Stenbakk Vida Elise Pollestad (midten) er fornøyd med arrangementet, og digger den avslappede atmosfæren hos Frk. Larsen. Vennene droppet også alkoholen denne kvelden. Foto: Damares Stenbakk

En av arrangørene av edrukonspetet, Vida Elise Pollestad, er også svært fornøyd med kvelden, og liker at folk hygger seg.

– Jeg blir helt ærlig glad av å være her, på grunn av stemningen. Det er mange avslappende mennesker som virker å kose seg, avslutter Pollestad begeistret.

Publisert:

KRSby på byen: Sober Club spesial

Vi sjekket stemningen på Frk. Larsens edruklubb-satsing! Live DJ, kreative drinker og vannpipe satt kveldens atmosfære. Kanskje det er noen du kjenner som koste seg her?

Publisert: