Sminke- og kostyme-inspirasjon til halloween

Sliter du med å finne ut hva du skal kle deg ut som på halloween? Finn inspirasjon blant disse youtuberne!

Oppdatert:
Karolina Maria (20) er en norsk youtuber, som har fått oppmerksomhet verden rundt etter en video om skjønnhetspress (ikke videoen fra bildet over..)  Foto: Skjermdump fra youtube

- GLAM&GORE

Jenta bak den populære Youtube-kanalen Glam&Gore, Mykie, mestrer virkelig sminkekosten. Hun spesialiserer seg på special effects (SFX)-sminke, ved at hun først lager en «glam»-versjon og deretter en «gore»-versjon. Sjekk ut hun her!

- @SUSANNGRASSOWMAKEUP

Kanskje ikke det mest tiltrekkende «kostymet» på halloween, men er det ikke egentlig om å gjøre og være skummel og ekkel? Susann fra Tyskland står bak denne kanalen, og har et mangfold av videoer du burde sjekke ut for inspirasjon.

- @KAROLINA MARIA

Karolina er faktisk fra Ålesund, og gjør stor suksess på både youtube og instagram med sine sminkevideoer til halloween. Hun ble «verdenskjent» etter at hun tok oppgjør med skjønnhetspresset, i videoen «The pressure to be perfect«.

- @DOPE2111

Denne kanalen har hele 4,3 millioner følgere, og det er ikke uten grunn. Denne jenta gjør alt, med fokus på sminke og kostymer.

- @CLOECOUTURE

Ja, hun har faktisk lagd 100 halloween-kostymer i én video. I tillegg har hun en video med 30 kostymer for to personer. Finner du ikke et kostyme på denne kanalen, burde du kanskje bare bli hjemme..

Publisert:
Oppdatert:

Trenger du litt inspirasjon til Halloween-sminken?

Med disse triksene kommer du til å skremme vannet av folk.

Oppdatert: