Livsstil

Andreas og Shazad flytter til Thailand for å satse på fighting

Andreas Skarvold (21) og Shazad Monir (19) flytter til Thailand i tre måneder for å satse på thaiboksing. Planen er å bli signert under prestisjefylte UFC og Glory.

Oppdatert:
 • Damares Stenbakk
Andreas Skarvold (21) og Shazad Mohammed Monir (19) fra Kristiansand ønsker å konkurrere i verdenstoppen innenfor thaiboxing og MMA. Foto: Damares Stenbakk/Video: Nadia Serine Jemli.

Kristiansandguttene Andreas Skarvold Iversen og Shazad Mohammed Monir ønsker å oppfylle drømmen om å slåss under prestisjefylte kampsportorganisasjoner som UFC (Ultimate Fighting Championship) og Glory).

Derfor skal kompisene pakke kofferten og bo tre måneder i Thailand for å trene hos anerkjente kampsportsentre. Målet med turen er å forbedre seg mentalt og fysisk for å nå drømmene.

[sc name=»fvntv1001911″ ]

– Min plan er å nå toppen

Til vanlig bor sørlendingene i Oslo og trener under Frontline Muay Thai, der Shazad satser på MMA (Mixed Martial Arts) og Andreas på muay thai (Thaiboksing). Skarvold er med i landslaget for thaiboksing, og har tidligere blitt kåret til både norgesmester og verdensmester i sin vektklasse.

#letsgochamp #aka #champ! #muaythai #kicboxing #k-1 fotograf @openbottlehere 💯

– Mine ambisjoner er å gå kamper og komme i en organisasjon der jeg kan leve av det, og ikke trenge å jobbe på siden. Jeg vil til noe som heter Glory, det er toppen av kickboksing, sier Andreas bestemt.

Monir har drevet med MMA siden han var 16 år og trent brasiliansk jiu-jitsu med noen av Englands fremste.

Her utfører Shazad et knep kalt triangel-kvelning, på Andreas. Dette knepet kan forekomme i MMA- og jiu-jitsu-kamper.

Det er altfor mange dårlige fightere der ute som absolutt ikke har noe å gjøre i den ringen.

– Ambisjon blir feil ord for min del. Min plan er å komme til toppen. Jeg mener det er altfor mange dårlige fightere der ute som absolutt ikke har noe å gjøre i den ringen. Jeg vil komme meg til UFC, forklarer Shazad med stor selvsikkerhet.

LES MER:

**_Les også da Andreas ble kåret til Norges eneste mannlige verdensmester i thaiboksing_**

Trump som forbilde

Videre forteller Monir at det er en mye utskjelt amerikansk president, som inspirerer ham til å gi blanke i janteloven.

– Et av mine største forbilder er faktisk Trump. Jeg avskyr Trump som person, men om han klarer å bli president, måtte Gud være din advokat når du skal forklare meg hva du ikke kan bli, forteller han entusiastisk.

https://www.instagram.com/p/BQDD14ZAr3C

– Jeg bare sier det, du har ikke fått en wow-faktor ennå. Folk mener Conor McGregor (irsk MMA-utøver, journ.anm.) er wow-faktor, men for min del er han ikke det. Han har møtt motstandere han vet han kommer til å knuse, fortsetter 19-åringen.

Andreas Skarvold har en thaiboksing presentasjon på 11–3 og Shazad Monir har vunnet to thaiboksing-kamper hittil. Guttene mener Thailand-oppholdet vil være ett skritt nærmere drømmen.

– Du sier at en av verdens beste kampsportutøvere, Conor McGregor, ikke har en wow-faktor. Hva mener du skal til for å ha en slik wow-faktor?

– Jeg er bare 19 år, så kampene mine kommer. To kamper er bare starten! Når du er en fighter og påstår at du virkelig er den beste, må du feie av alle motstandere på veien. Det har ikke McGregor gjort, han har vært beskyttet fra start til slutt, avslutter Monir.

Publisert:
Oppdatert:
 1. MMA
 2. Thailand

Markus (26) fra Tasta ofrer alt for proff-drømmen

Er blitt singel, selger huset, slutter i jobben og flytter til Thailand.

Oppdatert:

Relaterte artikler

 1. LIVSSTIL
  For ett år siden tok livet til Sandnes-jenta Christine (25) en brå vending
  4 ÅR SIDEN
 2. LIVSSTIL
  Sørlandsparet fant det perfekte liv på «dødsøya» i Thailand
  4 ÅR SIDEN
 3. LIVSSTIL
  Disse 10 instagrammerne gjør deg garantert sulten
  5 ÅR SIDEN
 4. LIVSSTIL
  Disse trendene satser IKEA på nå
  5 ÅR SIDEN
 5. LIVSSTIL
  Klarte ikke gå stødig, fikk kjøpe drink i baren
  5 ÅR SIDEN
 6. LIVSSTIL
  10 moteprofiler du bør følge på Instagram
  5 ÅR SIDEN