Livsstil

Julegaveguide: Dette kjøper du til kjæresten

Vrir du hjernen i håp om å finne den perfekte julegaven til kjæresten din? Kanskje disse tipsene kan gjøre jobben litt enklere.

Oppdatert:

 • Ida Søreng

Trenger du tips til hva du skal kjøpe til kjæresten til jul? Kanskje dette kan hjelpe. Foto: Produsentene

Å kjøpe julegave til familie og venner er én ting, men ofte er gave til kjæresten den virkelige utfordringen.

Den må være bra nok, kanskje litt dyrere enn til familien, helst bety noe ekstra, og toppe gaven du ga i fjor. Forhåpentligvis kan disse tipsene hjelpe deg litt på vei.

Til han

Foto: Produsentene Kaffemaskin fra Nespresso/Lefdal (899 kr), klokke fra Triwa/Retro (2300 kr), toalettmappe fra Tiger of Sweden (999 kr), 12 utgaver av Vi Menn (198 kr). Foto: Produsentene

Kaffemaskin: Har han ennå ikke en slik en hjemme (og liker kaffe), er det på høy tid at han får seg en. De er geniale når man ikke trenger å trakte store mengder, og kapslene kommer i uendelig mange smaker.

Abonnement på favorittbladet hans: Om det er Båtmagasinet, Illustrert Vitenskap, Vagabond, Vi Menn eller Pondus er opp til ham – med et abonnement kommer bladet rett hjem i postkassa.

- LES OGSÅ: \#byensbeste frisør: – Vi tør å sprenge grenser

- LES OGSÅ: – Casper (15) er radio-Norges svar på Martin Ødegaard

Toalettmappe eller weekend-veske: Enten han er motebevisst eller har en sliten toalettmappe med tannkremflekker og skjeggstubber kan en stilig toalettmappe være en fin gave. Har du litt ekstra å rutte med kan en weekend-veske i skinn gjøre susen.

Klokke: Selv om klokka på mobiltelefonen er mer brukt enn armbåndsuret er det fortsatt stilig med en kul klokke på håndleddet. Og her er det kun lommeboka som stopper deg – det finnes uendelig mange varianter.

Parfyme: Hvorfor ikke smelle til med en digg parfyme? Så kan du selv bestemme hvordan kjæresten skal lukte.

LES OGSÅ: Julegaveguide: Dette kjøper du til familien!

Foto: Produsentene Genser fra H&M (349 kr), whiskyglass fra Normann Copenhagen/Hansen&co (329 kr/2pk), parfyme fra Dolce & Gabbana/Kicks (465 kr). Foto: Produsentene

Guttegave: Hent inn en ekstra stjerne i boka ved å legge et par whiskyglass under juletreet.

Billetter: Er kjæresten musikkfrelst, bruker sommeren på å gå på festival, eller ihuga Start- eller Liverpoolfan? Kjøp billetter eller festivalpass, enten til han og en kompis eller dere to.

Klær og undertøy: Klær kan kanskje være kjipt for mange gutter, men også digg å slippe å handle selv. Kjøp en fin genser i bra kvalitet, varme skinnhansker, et mykt skjerf eller undertøy.

Hobbybaserte ting: Spiller han golf eller fotball, eller glad i skog og mark? Hva med en ny golfkølle, nye fotballsko eller en skikkelig tursekk? Her kan du bare tilpasse handelen etter lommeboka.

- LES OGSÅ: Julegaveguide: Dette kjøper du til vennene dine!

Til henne

Foto: Produsentene Kitchen Aid kjøkkenmaskin fra Kitch’n (3999 kr), blender fra Bodum/Kitch’n (1249 kr), treningsjakke fra 2xu/XXL (1199 kr). Foto: Produsentene

Kjøkkenmaskin: I utgangspunktet bør du holde deg langt unna kjøkkenutstyr i form av håndmiksere, håndholdte støvsugere eller lignende, men står det på lista bør det være skikkelig. En kjøkkenmaskin er ofte kjipt å bruke penger på selv, men en fin julegave til ei som er glad i å bake.

Spa-helg: Det skal mye til for at dama ikke hadde blitt glad for en avslappende helg på spa, og her er det kun lommeboka som stopper deg. Med en litt slunken lommebok, kan et gavekort på en ansiktsbehandling eller massasje være tingen.

Vil du gå for hele spa-opplevelsen har Aquarama det man trenger. Har du nok av penger å rutte med kan du satse på spa i Riga.

Abonnement på blader: Å synke ned i godstolen med favorittbladet er som terapi for mange jenter. Her er det bare å peile seg inn på rett kategori, det finnes mange blader innen mote, interiør, trening og reising.

Foto: Produsentene Ansiktsmaske fra Elizabeth Arden/Kicks (320 kr), fire nummer av Design (199 kr), blondebody fra H&M (199 kr), ring fra Maria Black (ca. 700 kr). Foto: Produsentene

Sexy undertøy: Snik i undertøyskuffen hennes for å finne rett størrelse og ta turen til en undertøysforretning. Der får man som regel god hjelp, og i verste fall kan varen byttes. Men for all del, ikke la dama pakke opp gaven foran hele slekta.

Luksuriøse pleieprodukter: Man trenger ikke reise på spa for å få opplevelsen. Et par gode ansiktprodukter på badehylla hjemme kan gjøre susen. Stikk innom en av hudpleiesalongene i byen, de kan sikkert hjelpe.

Treningstøy: Er hun av den sporty typen? En nytt sett med treningstights og topp eller nye løpesko faller sikkert i smak. Her kan du sette sammen og kombinere akkurat som du selv ønsker – og har råd til.

Fra gullsmeden: Man kan nesten ikke bomme hvis man går for en ring eller et fint smykke. Enten er hun typen som sikler over ringene til Maria Black eller Tom Wood, eller så faller hun for en klassisk ring fra gullsmeden.

- LES OGSÅ: \#byensbeste frisør: – Vi tør å sprenge grenser

- LES OGSÅ: – Casper (15) er radio-Norges svar på Martin Ødegaard

Publisert:

Oppdatert:

 1. Julegaver
 2. Tips

Julegaveguide: Dette kjøper du til familien!

Her får du tipsene som gjør julegavehandelen litt lettere! Denne gangen står familien for tur.

Oppdatert:

Relaterte artikler

 1. AKTUELT
  Her er årets julegavefavoritter
  6 ÅR SIDEN
 2. AKTUELT
  Dette finner folk under juletreet i år!
  5 ÅR SIDEN
 3. AKTUELT
  Her er årets russeknuter på Sørlandet
  3 ÅR SIDEN
 4. AKTUELT
  Her er årets russeknuter på Sørlandet!
  4 ÅR SIDEN
 5. LIVSSTIL
  Lei av fylla? Sjekk ut disse morsomme alternativene!
  6 ÅR SIDEN
 6. LIVSSTIL
  Julegaveguide: Dette kjøper du til vennene dine!
  6 ÅR SIDEN