Har du misforstått disse emojiene?

Har du også brukt disse «feil»?

Oppdatert:
EMOJIS: Hva er en snap, sms eller insta-post uten emoji? Foto: skjermdump
LES MER:

300 nye emojis

Det gjør at vi får en haug med flere emojis vi kan bruke feil.

Ifølge emoji-leksikon på nett har i alle fall jeg gjort det i flere år nå. Og ja, det finnes emoji-leksikon – som emojipedia og iemoji. Løye! Og nok en grunn til å elske internett!

#1.

Denne er lett å misforstå. Jammen ikke lett å vite.

Men alle kan i alle fall brukes som kyss. Hvor intimt dette kysset er, avhenger av øynene. Kyssing med vidåpne øyne har vel aldri helt vært = soulmate. Men med lukkede øyne, da snakker vi!

Man kan selvfølgelig også kombinere, dersom man ikke ønsker å bli misforstått. Mener du vise plystring – som i at du later som ingenting/spiller uskyldig, kan du jo bruke kyss med åpne øyne + note.

- LES OGSÅ: De heteste solbrillene akkurat nå

- LES OGSÅ: Her er bildene fra KRSby Spring Party

- LES OGSÅ: I 12 år skadet Ida seg selv – nå er videodagboka blitt film

#2.

Denne skapte mye sjau på verdensveven, men du kan slappe helt av. Det er ikke sjokoladeis. Det er fortsatt bæsj.

Oppstandelsen kom da skribenten Peter Miller photoshoppet bæsje-emojien oppå iskrem-emojien, som blant annet ble plukket opp av Huffington Post.

Men det er utvilsomt mange mødre og/eller unger som tror at dette fortsatt er sjokoladeis, ifølge sosiale medier…

#3.

Personlig har jeg brukt den som «takk», «så flott!»-ish eller «pleeeease».

Men ifølge Mashable.comer korrekt bruk av denne emojien som følger: Brukes for å uttrykke en unnskyldning eller takknemlighet (spesielt etter et måltid) i japansk kultur.

#4.

Denne må jeg innrømme at jeg også har misbrukt en haug med ganger. Det er visstnok ikke noe man bruker når man vil uttrykke –wow, så fint! Nei, da. Det er emojien for deg som vil vise glede over suksess eller positive hendelser, ifølge Mashable-artikkelen. Den blir også kalt for halleluja-emoji. Halleluja!

#5.

Dette har jeg alltid trodd var et stjerneskudd. Men nei, der tok jeg feil, gitt. Dette er faktisk et uttrykk for svimmelhet – du vet, tegneserie-versjonen.

- LES OGSÅ: De heteste solbrillene akkurat nå

- LES OGSÅ: Her er bildene fra KRSby Spring Party

- LES OGSÅ: I 12 år skadet Ida seg selv – nå er videodagboka blitt film

#6.

Det har gjerne ikke vært så lett å se tidligere, men i siste iOS-oppdatering er ørene helt tydelig kaninører. Og hvis vi tar kaninørene og plusser på trikoten, skjønner vi vel at det er mer snakk om bunny girls – enn girls night out eller aerobictime…?

#7.

What? Denne har jeg i alle fall tatt feil av! Ifølge Mashable er meningen med denne karen å vise at du er lei deg for noe eller har dyp, dyp respekt for noen.

Men uansett – så lenge folk skjønner hva du vil fram til, spiller det vel ingen rolle hvordan du bruker emojiene, strengt tatt.

Publisert:
Oppdatert:

7 misforståtte emojis

Har du også brukt disse "feil"?

Publisert: