Kultur

Streaming-nytt i juni: Dette gleder vi hos helt vilt til!

Rykende ferske sesonger med True Detective og OITNB er rett rundt hjørnet!

Publisert:
 • Tone Pedersen

TRUE DETECTIVE: Ny sesong, nye skuespillere: Colin Farrel, Rachel McAdams, Taylor Kitsch og Vince Vaughn. FOTO: HBO Nordic

Sense 8

Hvor: Netflix

Når: 5. juni

Denne mystiske serien sirkler rundt åtte tilsynelatende random folk, som bor i ulike byer rundt om i verden. Alle opplever imidlertid en såkalt «violent vision» og blir på denne måten mentalt knyttet til hverandre på et vis. Plutselig er de i stand til å se og snakke med hverandre som om de var på samme sted - og de har tilgang til hverandres hemmeligheter. Det blir med andre ord en ganske ny hverdag – i tillegg gjør de jo selvfølgelig sitt for å finne ut av hva som har skjedd og hvorfor.

**LES OGSÅ:

LES MER:

Streaming: På leit etter noe nytt å se på?

Orange is The New Black, sesong 3

Hvor: Netflix

Når: 12. juni, sesongpremiere

Mange har nok ventet på sesong 3 av OITNB. I fjor hanket serien inn intet mindre enn 12 Emmy-nominasjoner, og det ble tidligere i år klart at serien også får en fjerde sesong med sending i 2016.

Men før fire kommer selvfølgelig tre! Det blir uansett et gledelig gjensyn med Piper, Pennsatucky og Pornstache og de. Get ready to bingewatch!

True Detective, sesong 2

Hvor: HBO Nordic

Når: 22. juni

Åh, herre fred – som vi gleder oss!!! Selvfølgelig er jeg utrolig spent på hvordan det blir med Colin Farrel og Vince Vaughn. Det er et ganske langt stykke unna tidligere roller i filmer som Daredevil og Kanonball (som jeg faktisk synes er ganske løyen, #guiltypleasure). Will it float?

Plottet virker i alle fall meget bra: En bisarr mordsak fører tre politibetjenter og en kriminell sammen i ett nettverk av korrupsjon og forræderi i California. Colin Farrell spiller etterforskeren Ray Velcoro og Vince Vaughn er den kriminelle entrepenøren.

Power, sesong 2

Hvor: HBO Nordic

Når: 7. juni

LES MER:

in between sesonger

Ballers

Hvor: HBO Nordic

Når: 22. juni, seriepremiere

Ok. Ikke kjempestor fan av Dwayne "The Rock" Johnson, men denne sommeren blir det altså seriepremiere på Ballers, hvor han spiller hovedrollen som Spencer Strasmore – en eks-fotballspiller som prøver seg som finansrådgiver, av alle ting. Målet er å få dagens unge, lovende NFL-spillere til å hoppe over de samme fellene han selv havnet i. Det virker som smale greier, synes jeg, men serien er nå skapt av bra folk, som Entourage-paret Steve Levinson og Mark Wahlberg. Så hvem vet?

**LES OGSÅ:

LES MER:

5 streaming-tips fra Frk.Fryd-Embla

The Brink

Hvor: HBO Nordic

Når: 22.juni, seriepremiere

Intet mindre en tredje verdenskrig skal stoppes i denne nye serien på HBO Nordic. Tim Robbins spiller USAs utenriksminister, Jack Black er amerikansk diplomat og Zeke Tilson spiller jagerfypliot. Det er denne trioen som skal forhindre det hele. God speed!

Empire

Hvor: Viaplay

Når: 12. juni

Fra skaperne av filmene The Butler og Precious kommer Empire – en serie om mannen bak et musikkimperium og maktspillet for å sikre arverekkefølgen. Lucious Lyon (Terrence Howard) er kongen av hiphop, men alt endres når han får en sjukdom som kan gjøre ham lam innen tre år. Det tikker og takker, og han må lære sine tre sønner hvordan de kan ta over livsverket.

**LES OGSÅ:

LES MER:

5 streaming-tips fra Purified in Blood-Tommy

Chosen

Hvor: Viaplay, sesong 1 og 2

Når: 1. juni

Ah, Milo Ventimiglia! Hadde kjempe-crush på ham da han spilte badboyen Jesse i Gilmore Girls. Vel, i Chosen er han blitt familiefaren Ian Mitchelle. Men det som ser ut til å begynne som en helt vanlig dag, får plutselig en dramatisk vending når han finner en eske utenfor døra med en pistol og et fotografi av en fremmed. Personen på bildet må han drepe innen tre dager. Hvis ikke, er hans eget og datterens liv i stor fare.

Blå ögon

Hvor: TV2 Sumo

Når: 21. juni

Svorsk politisk thriller med Sven Nordin i en av hovedrollene med en dæsj konspirasjonsteorier og svensk ekstremisme. Dette er jo svært lovende!

Valget er i gang for fullt, da justisministerens stabssjef Sarah Farzin forsvinner på mystisk vis. Elin Hammer er damen som skal forsøke å nøste opp i det hele.

**LES OGSÅ:

LES MER:

5 streaming-tips fra Cinemateket-Magnus

Vitner i fare

Hvor: NRK

Når: I gang

Thrillerserie i to deler. Siste episode sendes 5. juni. Den tidligere politietterforskeren Robert og kona driver et pensjonat i idylliske, Postman Pat-aktige Lake District. Når Robert blir overtalt av sin nære venn og eks-kollega til å gjøre om pensjonatet til et såkalt safe house for personer under politibeskyttelse, har ikke ekteparet noen anelse om hva de går til…

Mr. Selfridge, sesong 3

Hvor: NRK

Når: 7. juni, sesongpremiere

Historiske drama basert på virkeligheten får vi aldri nok av! Denne tar for seg bakgrunnen til det store kjøpesenterhuset Selfrigdes på begynnelsen av 1900-tallet.

I 1919 er mange av Londons innbyggere i sorg etter å ha mistet sine kjære i første verdenskrig. Harry Selfridge og familien sørger også, men forretningene og et nært forestående giftemål tvinger dem til å se framover.

Og/ellers

TV2 Sumo: Beauty & The Beast, sesong 3 (28. juni), Rita, sesong 3 (23. juni), nye episoder av Wallander (17. juni) , Prey, sesong 1 (1. juni).

NRK: Korrupsjonsjegerne (12. juni).

**LES OGSÅ:

LES MER:

Streaming-nytt i mai: Noe for enhver!

Publisert:
 1. Underholdning
 2. Strømming
 3. TV

Kjeder du deg? Her er sommerens streaming-godbiter!

Sørlandssommeren har kanskje ikke vært ekstremt god. Flaks at det finnes mye gøy å streame!

Publisert:

Relaterte artikler

 1. KULTUR
  Streaming: Er du på leit etter noe nytt å se på?
  5 ÅR SIDEN
 2. KULTUR
  Streaming-nytt i juli: Komedie, krim og flere sesongpremierer
  5 ÅR SIDEN
 3. LIVSSTIL
  Én strømmetjeneste knuser alle konkurrentene
  5 ÅR SIDEN
 4. AKTUELT
  April: Wow – for en streaming-måned!
  5 ÅR SIDEN
 5. KULTUR
  Streaming-nytt i september: Vi gledegruer oss!
  5 ÅR SIDEN
 6. KULTUR
  Serier vi ser fram til i 2019
  2 ÅR SIDEN