«Riket» gjenoppstår – på Viaplay

Lars von Trier er i gang med å skrive en fortsettelse på kultserien «Riket».

Publisert:
  • NTB
Det er forventet norsk Viaplay-premiere i løpet av 2022.

Strømmetjenesten Viaplay har sammen med Zentropa og DR fått i land en avtale om ny sesong av regissør Lars von Triers klassiker, «Riket». Den nye sesongen går i innspilling neste år – med forventet norsk Viaplay-premiere i løpet av 2022.

«Hva som vil skje i det endelige oppgjøret mellom det gode og det onde er fortsatt strengt hemmelig, men det som er sikkert er at Rikets forfatning er skrøpelig. Det hviler fortsatt en forbannelse over det gamle sykehuset, så vær forberedt på både det beste og det verste i den tredje og siste sesongen», melder strømmetjenesten.

– Vi har store forventninger til «Riket. Exodus», som helt sikkert blir både morsom og svært uhyggelig, sier innholdssjef i NENT Group, Filippa Wallestam.

Så langt er det ikke kommet noen meldinger om hvem som vil medvirke i serien.

LES MER:

Hun skal spille Pamela Anderson i TV-serie

LES MER:

Dette er nyhetene hos HBO, Netflix og Disney+ i desember

«Riket» hadde premiere i 1994 og utspiller seg på sykehuset Rigshospitalet i København. Tre år senere kom oppfølgeren «Riket II». Begge sesongene besto av fire episoder hver.

Lars von Trier vil – som han gjorde med de to foregående sesongene – skrive manuset sammen med Niels Vørsel.

I forbindelse med produksjonen har «Riket I» og «Riket II» blitt pusset opp. Begge de foregående sesongene vil være tilgjengelig på Viaplay, melder strømmetjenesten videre.

Publisert:

To nye sesonger med «Pørni» er på gang

Henriette Steenstrup har slått an både hos anmelderne og blant seerne av «Pørni». Men nå når det er gitt klarsignal for to nye sesonger, føler hun på det å skulle følge opp suksessen.

Publisert:
  • NTB