Dette er nyhetene hos Netflix og HBO nå i juni

Det er mye å glede seg til på strømmefronten! Klar for ny runde med Black Mirror, Handmaids og Big Little Lies?

Publisert:
Det er masse spennende på gang denne måneden, både hos HBO Nordic og Netflix!

Vi har sjekket premieredatoene på de mest spennende nyhetene, slik at du slipper å gå glipp av noe som helst!

«Deadwood: The Movie»

1. juni, HBO

Dette er filmen som er basert på serien med samme navn, der tre sesonger også ligger hos HBO Nordic. Selve filmen handler om gjenforening av karakterene, ti år senere!

«Black Mirror», sesong 5

5. juni, Netflix

Denne sesongen har faktisk bare tre episoder, men et lite plaster på såret kan kanskje være at blant andre Miley Cyrus er med i en av dem.

«Wanted» sesong 2

5. juni, Netflix

Lola og Chelsea er komplette motsetninger, men ender opp på flukt fra et mord de ikke utførte - men blir klandret for.

«The Handmaid’s Tale» sesong 3

6. juni, HBO

Denne har nok veldig mange ventet på. Sesongens tre første episoder slippes 6. juni - tar du alle med én gang, eller klarer du å fordele dem litt utover?

«Designated Survivor» sesong 3

7. juni, Netflix

Serien har nå blitt en Netflix-original etter at den opprinnelig ble kansellert, og den nye sesongen har ti episoder.

«Big Little Lies» sesong 2

10. juni, HBO

Denne sesongen er vel også rimelig etterlengta! Nå har serien også fått med seg Meryl Streep, i tillegg til de store stjernene Nicole Kidman og Reese Witherspoon fra første sesong.

«Jinn»

13. juni, Netflix

Netflix har uttalt at de vil satse enda mer på innhold produsert i Midt-Østen, og «Jinn» er en av dem. Her må tenåringer håndtere både skole og det overnaturlige.

«Leila»

14. juni, Netflix

Dette er også en splitter ny serie, der det hele finner sted i en fiktiv verden. Befolkningen lever i et totalitært styre som er besatt av «renhet» og som segregerer befolkningen. Vi får følge en kvinne som er på søken etter datteren sin, som ble tatt fra henne for flere år siden. Alle episodene kommer på en gang!

«Euphoria»

17. juni, HBO

Dette kan kanskje bli en skikkelig teenage-serie, der high school-elever utforsker alt fra dop, sex, hvem de er, traumer og alt i mellom. Serien er forøvrig også blant andre produsert av Drake!

«City on a Hill»

17. juni, HBO

Her er det flere kjente navn, som Kevin Bacon og Aldis Hodge i hovedrollene. I serien er vi i Boston på 90-tallet, med voldelige kriminelle og korrupte politikere - og politimenn.

«Dark» sesong 2

21. juni, Netflix

I denne serien befinner vi oss også i framtida, der Jonas rett og slett er fanget. Han prøver å komme seg tilbake til 2020, noe som ikke er bare-bare. Mange mener denne serien har fått alt for lite oppmerksomhet - kanskje den fortjener en sjanse om du ikke allerede har sett første sesong?

Publisert:

Dette er nytt hos Netflix og HBO i oktober

Vi har sjekket premieredatoene hos både Netflix og HBO, slik at du kan få full oversikt! Hvem gleder seg seg til «Breaking Bad»-filmen og andre sesong av «Castle Rock»?

Publisert: