Andre runde «Hjem til jul» får premiere 18. desember

Netflix melder at andre sesong ut av fjorårets store strømmesuksess «Hjem til jul» får premiere 18. desember.

Publisert:
  • NTB
18. desember vender Ida Elise Broch tilbake som Johanne i andre sesong av den første norske originalserien til Netflix, den romantiske komedien «Hjem til jul».

Første sesong avsluttet med at det banket på døren til Johanne, spilt av Ida Elise Broch. Nå er det duket for oppfølgeren til regissør Per-Olav Sørensen, som også har skrevet manus sammen med Julie Skaufel, Mattis Herman Nyquist og Miriam Larsen.

Om hva som er i vente heter det fra Netflix:

«Er du klar når kjærligheten banker på døra? Følg Johannes jakt på evig, varm og ekte kjærlighet gjennom enda en desember. Når familien og verden rundt henne faller sammen, hvordan kan hun fortsatt tro på genuin og evigvarende kjærlighet? Finnes den egentlig, og vil hun finne den ene å ta med hjem til jul i år?»

Slik presenterte Netflix «Hjem til jul»-serien med Ida Elise Broch.

Årets «Hjem til jul» ble innspilt i Oslo og Røros, og i andre roller ser man Gabrielle Leithaug, Oddgeir Thune, Edward Schultheiss, Dennis Storhøi og Anette Hoff.

LES MER:

Dette er nyhetene hos Netflix, HBO og Disney i november

Innspillingen ble satt på pause da koronapandemien kom i mars. Likevel rakk man å få den etterlengtede oppfølgeren klar til jul. Produsent Kaia Foss i The Oslo Company sa til Dagbladet tidligere i høst, da meldingen kom at de var i mål, at de var lettet og glade.

– Det har vært en lang prosess, og prosjektet betyr mye for oss som har vært med. Det var en gledens dag da vi ble ferdig med siste scene, sier Foss.

LES MER:

Dette ble mest sett på Netflix i 2019

«Hjem til jul» var den første norske originalserien til Netflix. Medvirkende, fra venstre: Dennis Storhøi, Anette Hoff, Line Verndal, regissør Per-Olav Sørensen, Hege Schøyen, Oddgeir Thune og Stian Blipp. Foran fra venstre: Ida Elise Broch, Felix Sandmann, Kingsford Siayor, Mads Sjøgård Pettersen og Gabrielle Leithaug.

Før første sesong hadde premiere i fjor, sa Sørensen til NTB at det ble laget få romantiske komedier for voksne her til lands:

– Det lages fryktelig mange julefilmer for barn, så vel som parodier à la «Blodfjell», men lite av romantisk juleunderholdning for voksne. Det har vi importert voldsomt mye av fra USA og Storbritannia, men jeg tror vi er nødt for å dikte også våre egne slike historier.

Og første sesong av serien ble en stor suksess, og den mest sette Netflix-serien i Norge.

Publisert:

Dagny med på «Hjem til jul»-moroa

Det nærmer seg ny sesong av den norske Netflix-serien «Hjem til jul». Med på andre sesong ut er nykommerne Edward Schultheiss, Hermann Sabado og artisten Dagny Norvoll Sandvik.

Oppdatert: