Slutter i TV Vest

Programleder Veronica Simoné Fjeld sier farvel til TV Vest. Nå skal hun satse på egne prosjekter.

Oppdatert:
«Det er en karusell av følelser som snurrer rundt i magen og hjertet når jeg nå forlater TV Vest Rogaland til fordel for egne prosjekt,» skriver Veronica Simoné Fjeld på Facebook.

Tirsdag kveld annonserte programlederen og influenseren at hun takker av - etter 14 år i kanalens tjeneste, melder Rogalands Avis.

– Nå har jeg lyst å utforske delen med egne prosjekt i større grad, og da må jeg løsrive meg, rett og slett, sier Fjeld til RA.

Programlederen beskriver det som «et kjærlighetsbrudd», men at det likevel er riktig for henne.

Fjeld har etter hvert bygget seg opp en solid følgerskare på sosiale medier. På Instagram har hun nærmere 32.000 følgere i skrivende stund. Hun har også har vært nominert til influenserpriser og fått oppmerksomhet for å sette fokus på naturlig kropp og skjønnhet.

LES MER:

Prisnominert: – Jeg er en bollespisende tobarnsmor uten botox, så det er klart jeg er en underdog

I 2019 debuterte hun også på scenen med humorshowet «Naturligvis» - som solgte ut intet mindre enn 20 forestillinger og 4000 billetter.

Fjeld på scenen på Gaffel & Karaffel med sitt humorshow «Naturligvis» i 2019.

Hva vi kan vente fra Fjeld i framtiden, ønsker hun ikke å gå ut med helt ennå, men såpass røper hun:

– I sum handler det om å videreutvikle ting som jeg har fått lov til å oppleve via scene, og som influenser, sier hun til RA.

Facebook annonserte Fjeld nyheten selv slik:

«I 14 år har jeg fått utfolde meg som journalist og som menneske i det som uten tvil har vært den mest lekne arbeidsplassen noensinne. Jeg har stolt fått lov å forme kanalen og har hatt kollegaer som er blitt gode venner. Det er en karusell av følelser som snurrer rundt i magen og hjertet når jeg nå forlater TV Vest Rogaland til fordel for egne prosjekt».

LES MER:

Veronica Simoné Fjeld kaster seg over ny trend: – Jeg skal bli sølvmus, og det skal være dødssexy

Publisert:
Oppdatert:

Dette tjente lokale influensere i fjor

Tidligere TV Vest-profil danker ut både en profesjonell e-sport-utøver og influenser Isabel Raad, men en Youtuber fra Ålgård tjente aller mest.

Oppdatert: