Sjekk Snoop Doggs crazy backstage-krav

Men heldigvis for Hall Toll er han ikke fullt så kravstor denne gangen.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Først: Vet du hva en rider? Det er ei liste med krav som artister har hvis de skal opptre et sted.

Det gjelder både teknikken - som lyd og ustyr - men også mer eller mindre usaklige ting, som kun går ut på at artisten skal føle seg "velkommen" backstage.

Og vel... Her er det mye løye. For hvem trenger egentlig at noen piller ut alle de brune M&M'ene for å føle seg velkommen? (Van Halen.) Eller tre pakker sokker og fire pakker t-skjorter i XS, K eller XL? (Justin Bieber.) Eller tre bokser kondomer?! (DMX.) For eksempel.

Men det er selvfølgelig ikke hvemsomhelst som kan ha slike random ting på rideren - og faktisk få det. Man må være artist av et visst kaliber. Som Snoop Dogg!

Les også

17. mai kommer han til Hall Toll

Ifølge verdensveven har han ei røys med løgne krav på tidligere rider-avtaler. Som regel kommer han ikke alene heller, men har med seg et tosifret antall folk i entouraget. Så billig er det nok ikke.

**LES OGSÅ:

Les også

Fire nye artister klare for Lydbølger

Her er noen eksempler:

- Sony Playstation med et utvalg sportsvideospill fra 1999 (som Sports Madden 99, NBA Live 99 + 4 kontroller (!). Videre står det i rideren: "Please trust that this will be some of the most important money you spend". Ja, okei...!

- To pakker Hubba Bubba-tyggis med vannmelonsmak

- Liste over alle McDonalds i nærheten

- En basketballbane

- Flere boller med Jolly Rancher (gelegodteri) med vannmelonsmak

- Chicken strips (nugget-type) til 20 personer

- Ribbe fra restaurantkjeden Applebee's

- Et assortert utvalg av Gatorade (12 flasker)

- Én stor pose med animal crackers (kjeks formet som dyr)

- Fire duftlys fra Glade

- Én pakke med baby wipes

(Kilder: Newsreview.com, Culturemap, thesmokinggun)

- Ingen særing-rider

Les også

på flyplassen

\- Nei, jeg har ikke fått noen særing-rider, heldigvis. Det er bare de vanlige tingene som pleier å stå på alle ridere, som champagne og mat og sånn. Så han har ikke vært kravstor i det hele tatt, ler eventansvarlig Morten Sørsdahl ved Hall Toll.

\- Hva hadde dere gjort hvis dere hadde fått det, da?

\- Nei, i så fall må man jo møtes på halvveien. Vanligvis kjører de på med ekstremt mye ting på rideren fordi de vet de ikke får alt. Man prøver selvfølgelig å oppfylle kravene så godt man kan, men er det ting som er helt på jordet, må man prate med maganementet og spørrre hva som foregår. Det er jo ikke noe sirkus man leier inn heller.

Ifølge Sørsdahl satser Hall Toll på fullt hus 17. mai.

\- Det går veien det. Normalt selger vi ekstremt mye de siste dagene før et arrangement, så det er ikke noe problem. Folk er litt treige, men vi satser på utsolgt til 17. mai.

**PRISGUIDE:

Publisert: