Tegnehanne på topp: – Har aldri fått mer respons

Mange sier de både griner og ler når de leser boka «Bare vent» – der tegneserieforfatter Hanne Sigbjørnsen skildrer alt fra flytting til barseltid.

Publisert:
  • NTB
Hanne Sigbjørnsen, også kjent som «Tegnehanne», har klart kunststykket med å klatre helt til topps på boklista.

Fredag suste Tegnehannes nye bok «Bare vent» inn på førsteplass på bestselgerlista for skjønnlitteratur. Nå trykker Kagge nytt storopplag, framgår det av pressemeldingen fra forlaget.

«Bare vent. Babybobla illustrert» er Sigbjørnsens sjuende utgivelse under navnet Tegnehanne. For første gang går en av bøkene hennes helt til topps.

– Dette hadde jeg helt klart ikke forventet, så det var veldig kjekt! Samtidig føles denne utgivelsen større enn hva jeg har opplevd tidligere, for jeg har aldri fått mer respons enn på «Bare vent». Mange sier de både griner og ler når de leser boka, sier hun.

LES MER:

«Tegnehanne» rørte hele Norge med korona-stripe

LES MER:

Tegnehanne: – Var helt «lost» i to år

Førsteopplaget er på 10 000 eksemplarer, og nå er ytterligere 10 000 bøker bestilt – etter bare én uke.

Hanne Sigbjørnsen er kjent som forfatter og illustratør under navnet Tegnehanne. Hun har opparbeidet seg et stort publikum med sine selvbiografiske tegneserier i Aftenposten, VG og i bokform.

I tillegg til egne bøker har hun skrevet og tegnet «Lykke til! 52 ting du dessverre må gjennom før du blir voksen», sammen med samboeren Jostein Larsen. Hun har også illustrert bøker som «Gleden med skjeden» av Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl, «Norges uskrevne lover» av Egil Aslak Aursand Hagerup – og barnebokserien «Verdens kuleste gjeng», av Maja Lunde.

LES MER:

Gikk viralt: – Jeg tegner egentlig ting som ikke er lov

Publisert:

Visste du at disse bedriftene er fra Rogaland?

Rogaland kan flexe med mye mer enn olje, sild og skarre-r!

Oppdatert: