Derfor er det bloggbeef mellom Stavangers toppbloggere

Isabel Raad, Anna Rasmussen, Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen fyrer løs på YouTube. Dette handler konflikten egentlig om.

Publisert:
Disse fire bloggerne befinner seg for øyeblikket i sentrum av et stort bloggdrama.  Fra venstre: Anna Rasmussen, Dennis Poppe Thorsen, Kristin Gjelsvik og Isabel Raad.

Den siste uka har det stormet rundt Stavangers toppbloggere.

Isabel S. Raad fra Bryne har anklaget Kristin Gjelsvik fra Bergen og Dennis Poppe Thorsen for håning, trakassering og mobbing, og begge parter har forsvart seg i sosiale medier.

Anna Rasmussen fra Tasta har også hoppet inn i konflikten for å si sin mening om saken, og fansen engasjerer seg på YouTube og bloggene.

Slik startet det

Raad er for tiden inne som en av legendene i årets sesong av Paradise Hotel, hvor Gjelsvik og Poppe Thorsen sjekket inn som gjester for et døgn.

Tidlig i episoden kommer det fram at det er en konflikt mellom Raad og Gjelsvik, i alle fall sett fra Raads perspektiv. Gjelsvik har ved flere anledninger argumentert mot plastisk kirurgi og normaliseringen hun mener har kommet av det, og Raad har tidligere innrømmet at hun opererte seg fire-fem ganger på et år.

Følg Byas.no på Facebook!

Ville ikke være rundt Kristin og Dennis på hotellet

Da kjæresteparet sjekker inn på hotellet, forklarer Raad for de andre gjestene hvorfor hun ikke vil være rundt dem, og sier følgende til kamera:

– Jeg har ikke så veldig lyst å verken snakke med Kristin eller Dennis, eller i det hele tatt, i hvert fall ikke være kelner for de i noe som helst. Kristin er jo en person som er veldig for det her naturlige, og man skal ikke operere seg, og i hvert fall ikke snakke høyt om det, mens jeg er selvfølgelig for det, det er ingen hemmelighet. Jeg føler meg seriøst liten, sier hun.

Sammen med kjæresten sin, Pierre Louis Olsson, driver hun en YouTube-kanal, som har 28.000 abonnenter. Der pleier de å legge ut reaksjonsvideoer av at de ser episodene på Paradise Hotel, noe de også gjorde etter denne episoden, episode 10.

I YouTube-videoen forteller hun at hun er misfornøyd med hvordan det hun sa til kamera ble klippet, fordi at hun mener at mye av budskapet hennes forsvant.

– Jeg digger Kristin og hennes sak som hun kjemper for, jeg digger at hun kjemper for det naturlige, jeg digger at hun kjemper for de usikre jentene, men det folk ikke forstår, det hun ikke forstår, er at jeg er den usikre jenta, som har blitt påvirka. Tror dere liksom at jeg har operert meg fordi at jeg er så sykt selvsikker, er så sykt digg, har så sykt fin nese, kjempefine pupper, kjempefin rumpe og derfor vil jeg operere meg? Nei. Obviously not.

Hun sier at hun også har blitt trakassert og latterliggjort av Gjelsvik og Poppe Thorsen på Internett.

Svarte på YouTube

Som et svar på anklagene fra Raad, har også Gjelsvik og Poppe Thorsen lagt ut en video på sin YouTube-kanal, med 33.000 abonnenter.

Der forteller Gjelsvik at hun ønsker å klare opp i det «endeløse dramaet» og «psycho tilstander» på Internett. Hun sier også at hun skulle ønske at konflikten kunne løses under fire øyne, men at Raad ikke har vært åpen for å møte Gjelsvik for en prat.

Toppbloggeren forteller også om reaksjonene som har kommet etter reaksjonsvideoen til Raad og Olsson.

– Det siste døgnet har jeg blitt kalt for rasist, mobber, stygg, feit, mann, hater trynet ditt, du er en hore, du er en slut, du er en taper, du er ikke verdt en drit, det har strømmet inn med deilige skjellsord som jeg nyter å få inn i min innboks, sier hun.

Hun mener at en fjær har blitt til fem høns, og er ikke enig i at hun og kjæresten har mobbet eller hånet Raad ved flere anledninger. De går deretter igjennom punktene de mener at de er anklaget for.

Hun sier at hun ikke kan bestemme om Raad blir lei seg, på lik linje som at hennes følgere ikke kan bestemme om hun mobber. Gjelsvik forteller at hun aldri har hengt ut eller gått til personangrep på Raad.

Ny video

Deretter kom det enda en video fra Raad, som svarer på videoen til Gjelsvik og Poppe Thorsen.

– Jeg må si at det var sykt bra video. Sykt bra. Det var nesten sånn at jeg falt for alt selv. Hadde jeg ikke visst bedre, hadde jeg slukt alt, jeg hadde slukt det rått.

Videre forteller hun at hun føler at Gjelsvik og Poppe Thorsen minimaliserer problemene, og at de ikke forteller hele historien.

Støtter Raad

Kort tid etter at Raad la ut denne videoen, heiv mammablogger Anna Rasmussen seg på. Hun forteller at også hun har opplevd å bli mobbet av Gjelsvik og Poppe Thorsen og at hun ikke kan stå å se på at andre opplever det samme, uten at hun sier i fra.

Det er ikke godt å si hvordan denne konflikten vil ende, men Gjelsvik og Poppe Thorsen har i sin siste YouTube-video sagt at de har satt strek og lagt ballen død.

En ting er det i alle fall ingen tvil om - det er god futt i toppbloggere fra Stavanger!

MER FRA BYAS:

LES MER:

Leo (22) fra Stavanger er med i årets sesong av Paradise Hotel

LES MER:

Morten (24) fra Varhaug sjekket inn på Paradise Hotel: «Jeg er skapt for å ha sex, jeg vil påstå at jeg er en gud»

LES MER:

Paradise Hotel: Tafatte seere og løse kanoner

Publisert:

2018 oppsummert: Disse sakene ble mest lest i april

Russebuss og sexpartnere topper lista.

Oppdatert: