«The Crown» utvides med en sjette sesong – og vil gå mer i dybden

Egentlig skulle «The Crown» rundes av etter fem sesonger – men da de begynte å diskutere handlingen, innså serieskaperne og Netflix at det trengtes en sjette runde.

Publisert:
  • NTB
Skuespiller Olivia Colman i rollen som dronning Elizabeth. I femte sesong blir hun erstattet av Imelda Staunton.

Serieskaper Peter Morgan mente tidligere i år at sesong fem så ut til å være «den perfekte tid og sted å stoppe»: Men nå har han ombestemt seg, noe han forklarer slik, ifølge Hollywood Reporter.

– Det ble raskt klart at for å yte rettferdighet til den rike og komplekse historien måtte vi gå tilbake til den originale planen og gjøre seks sesonger.

LES MER:

Strømmesommer: Dette er nyhetene hos Netflix og HBO i juli

Skuespiller Imelda Staunton tar over hovedrollen som dronning Elizabeth i «The Crown» i sesong fem.

Men alle «The Crown»-fans» som måtte håpe på at den ekstra sesongen vil bringe oss nærmere i dag, og de ferskeste kongelige krumspring som prins Andrew og Epstein eller prins Harry og Meghan Markles «Megxit», blir skuffet.

– For å gjøre det klart, vil ikke sesong seks bringe oss nærere nåtiden – den vil bare gi oss mulighet til å dekke samme periode mer detaljert, sier Morgan.

Sesongene fem og seks tar ifølge bransjebladet historien inn i 2000-tallet, med Imelda Staunton som dronning Elizabeth og Lesley Manville som prinsesse Margaret.

Sesong fire av «The Crown» lanseres i mellomtiden senere i år på Netflix, og der er Olivia Colman å se som dronningen mens Gillian Anderson gestalter Margaret Thatcher.

Publisert:

«The Crown» stanser innspilling etter dronning Elizabeths død

Netflix-serien The Crown setter innspillingen av sjette sesong på vent inntil videre, ifølge serieskaperen.

Publisert:
  • NTB