Kommer hjem til Stavanger og Utopia

Isah er bekreftet til festivalen i august. På scenen skal han stå sammen med Dutty Dior.

Oppdatert:
Isah på Utopia-scenen i august 2019. I år kommer han tilbake sammen med Dutty Dior.

Dette bekrefter festivalen i en pressemelding.

– Det er med stor glede at vi kan melde om nok et gjensyn med Isah på Utopia-scenen. Få høydepunkt har vært heftigere enn da Isah fikk tusenvis av fans til å synge «Hallo» for full hals i amfiet i 2019. Nå er han klar for Bjergstedparken og hovedscenen hvor vi tror det kommer til å bli enda villere, skriver festivalsjef Espen Knoph.

Hallo, igjen!

Stavanger-artisten har for lengst fått sitt store gjennombrudd i Norge.

I 2019 herjet han og Dutty Dior hitlistene med låta «Hallo». Samme år sikret Storhaug-gutten seg to priser under P3 Gull, hvor «Hallo» blant annet vant i kategorien årets låt.

– Det er få artister som har tatt like store steg som Isah har de to siste årene. Vi er superstolte over å kalle ham litt «vår». Han spilte på scenen vår i 2017, 2019 og nå i 2021. Og for hver gang har han kommet tilbake noen hundre hakk større enn det han var sist. Sammen med Dutty Dior har vi tro på en enorm fest i Bjergstedparken i august, sier Knoph i pressemeldingen.

LES MER:

Espen Yung Svendsen vant Byas-prisen: – Sykt gøy!

LES MER:

Festivalen ble avlyst, men nå skal Utopia vise seg fram i Trondheim

Planlegges som normalt

Mandag ble det kjent at Landstreffet er nødt til å avlyse årets festival på grunn av pandemien.

Knoph understreker at årets utgave av Utopia planlegges som normalt, tross utfordrende og uforutsigbare tider.

– Det er alltid en risiko å planlegge festival nå, men vi må bare gjøre det vi kan. Vi kan ikke ta hensyn til at Landstreffet har avlyst. Vi må gjøre vår jobb, og jeg mener at vi har en større sjanse for å arrangere med tanke på at vår festival er i slutten av august.

Utopia 2021 arrangeres i Bjergstedparken 27. og 28. august. Artistene Alan Walker, Astrid S, Cezinando og Stavangerkameratene er også bekreftet til festivalen.

Publisert:
Oppdatert:

Lars Vaular kommer til Utopia 2021

– Her snakker vi en legende, uansett sjanger.

Oppdatert: