Kultur

David Beckham blir mentor for unge talenter i ny serie

David Beckham er klar for en ny serie på Disneys strømmetjeneste kalt «Save Our Squad» – der han skal være mentor for unge fotballtalenter på Londons østkant.

Publisert:
 • NTB

David Beckham tar fotballen med seg videre - inn i karrieren som innholdsprodusent for TV-kanaler og strømmetjenester. FOTO: Lynne Sladky / TT NYHETSBYRÅN

Serien er ifølge Variety en samproduksjon med Beckhams eget produksjonsselskap Studio 99, og vil følge fotballikonet tilbake til banene der han selv tro sine første fotballsko som barn.

 • Følg Byas på Instagram!

Kjemper for tilværelsen

Der vil han være mentor på grasrotplan for lag som strever med å beholde plassen sin i ligaen. Beckham og hans folk vil ta spillerne, treneren deres og miljøet rundt med på «deres livs mest transformative reise», heter det om «Save Our Squad».

LES MER:

Dette er nyhetene hos Netflix, HBO og Disney i april

LES MER:

Disney+ utstyrte muppetene med advarselsplakat

– Det er fantastisk å lage «Save Our Squad» og sette lyset på den type grasrotfotball som ga meg så mye da jeg startet livet mitt i sporten. Jeg var så heldig å få en lang og suksessrik spillerkarriere, og å få muligheten til å gi tilbake til disse miljøene som mentor er utrolig. Å utvikle og pleie ungt talent er så viktig for sporten, sier David Beckham i en uttalelse.

Produsenten Sean Doyle i hovedprodusentselskapet Twenty Twenty lover en «spennende, dramatisk, oppløftende serie fylt av hjerte og mot – alt David hadde i sine spillerdager».

Flere prosjekter for Beckham

«Save Our Squad» er del av Disneys planer om å lage 50 originalproduksjoner i Europa, som konsernet håper å være i mål med innen 2024.

LES MER:

Jernhard feiring av «Game of Thrones» 10-årsjubileum – mens vi venter på mer dragedrama

LES MER:

Slutt for «MacGyver»

Variety skriver at David Beckham for første gang skal holde tale under den viktige TV-messen MIPCOM, som vanligvis går av stabelen i Cannes, men som på ny er virtuell. Der skal han holde et såkalt keynoteforedrag om det å starte sitt eget produksjonsselskap, så vel som om hans globale ambisjoner for det – og utviklingen av programmer for ulike store kanaler.

I tillegg til «Save Our Squad» er han også i gang med «A Whole New Ball Game», som tar for seg det som nå skjer i Premier League, «World War Shoe», en mini-dokumentarserie om sportsmerkevarene Adidas og Puma, og en kommende biografisk kinofilm – om ham selv.

Publisert:
 1. David Beckham
 2. Disney+
 3. streaming
 4. Strømmetjenester
 5. TV-serie

Emilia Clarke på vei inn i ny Marvel-serie

Hun var dragedronningen i «Game of Thrones»-universet. Nå er Emilia Clarke på vei inn i et nytt univers – Marvel sitt.

Publisert:

Relaterte artikler

 1. KULTUR
  Disney+: Ga «The Muppet Show» varselsplakat
  3 MÅNEDER SIDEN
 2. KULTUR
  «Serien som forandret fjernsyn» fyller 10 år
  27 DAGER SIDEN
 3. KULTUR
  Dette er nytt på Netflix, HBO og Disney+ nå i mars
  2 MÅNEDER SIDEN
 4. KULTUR
  Dette er nytt hos Netflix, HBO og Disney+ i mai
  7 DAGER SIDEN
 5. KULTUR
  Dette er nyhetene hos Netflix, HBO og Disney i april
  1 MÅNED SIDEN
 6. LIVSSTIL
  Var lei av det «perfekte mammalivet» på Instagram. Så tok hun grep
  2 MÅNEDER SIDEN