«Furia» har satt seerrekord for Viaplay

Den nye spenningsserien «Furia» debuterte til de beste premieretallene for en norsk serie på Viaplay – noensinne.

Publisert:
  • NTB
Ingen annen norsk serie har fått en bedre start på Viaplay enn den politiske thrilleren – med Pål Sverre Hagen i rollen som politimannen Asgeir.

Gjermund Eriksens politiske thrillerserie tiltrakk seg flere seere i Norden enn noe annet innhold på strømmetjenesten søndag. Premieretallene viser videre at ingen annen norsk serie har fått en bedre start enn den politiske thrilleren – som teller i alt åtte episoder.

Tallene viser også at «Furia» har blitt en av de aller mest sette Viaplay-premierene noensinne på nordisk nivå – og en rekke seere kunne ikke vente: De har allerede sett alle de åtte episodene som ble sluppet søndag, framgår det av pressemeldingen.

– Ekstra gledelig er det at «Furia» har tiltrukket seere fra alle de nordiske landene, som viser at historien og sluttproduktet har en sterk appell også utenfor Norge, sier innholdssjef i Viaplay, Filippa Wallestam.

LES MER:

Kjendisene i «71° nord» har mistet 150.000 seere

LES MER:

Lager ny storserie om Ronja Røverdatter

Serieskaper Gjermund Stenberg Eriksen kan glede seg over knalltall. Serien «Furia» hadde premiere på Viaplay søndag 26. september.

Serieskaper Gjermund Eriksen sier blant annet følgende om den gode mottakelsen:

– Ideen om «Furia» handler om å spre et viktig budskap om hvor farlig høyreekstremistisk terror er, og jeg tar dette som et meget viktig tegn på at spredningen fungerer.

LES MER:

Siste «Mare Of Easttown»-episode satte seerrekorder på HBO

Publisert:

Kjendisene i «71° nord» har mistet 150.000 seere

Søndag var det premiere for en ny sesong av «71° nord – Norges tøffeste kjendis». Men premieretallet gikk ned med nær 150.000 seere i forhold til vinterens premiere.

Publisert:
  • NTB