Netflix slapp løs ny trailer til «Vikings: Valhalla» – og det er blodige greier

Premieren på spinoffserien fra «Vikings» kalt «Vikings: Valhalla» nærmer seg, og nå har Netflix sluppet løs en ny trailer.

Publisert:
  • NTB
Leo Suter spiller Harald Hardråde i «Vikings: Valhalla», som har februarpremiere.

«Vikings: Valhalla»-traileren viser blodige slag, langskip på langfart og vikingledere som ytrer manende taler i krigstid, melder Variety om innholdet i traileren – som beskrives som grim.

– Dette blodet er ikke mitt blod. Det er vårt blod. Det er vikingblod, sier en av karakteren, den «nordiske prinsen Harald Sigurdsson», kjent som Harald Hardråde.

Svenske Frida Gustavsson spiller Freydis i «Vikings: Valhalla», her sammen med Sam Corlett som halvbroren Leiv Eiriksson.

Handlingen i den nye serien, som har premiere 25. februar, utspiller seg mer enn 100 år etter tidspunktet der «Vikings» sluttet. Det er tidlig 1000-tall, og forholdet mellom vikinger og engelske kongelige når et voldelig høydepunkt – og «en episk reise over havet (og blodige slagmarker) begynner, ifølge omtalen.

Nå er det nye historiske vikinger som seerne får møte: Fremst Leif Eriksson (slik Netflix skriver navnet hans), spilt av Sam Corlett og beskrevet som «en oppdagelsesreisende». Søsteren hans, «Freydis Eriksdotter» spilles av svenske Frida Gustavsson – ellers å se i «The Witcher» og «Tigrar», i tillegg til ovennevnte Harald Hardråde, spilt av Leo Suter.

Her er Bradley Freegard som kong Knut og Leo Suter som «Leif Eriksson» i Netfliz-serien «Vikings: Valhalla».

Andre skuespillere om bord i «Vikings: Valhalla» er Bradley Freegard, islandske Jóhannes Haukur Jóhannesson, danske Asbjørn Krogh Nissen, Caroline Henderson, Laura Berlin og David Oakes.

Den opprinnelige serien, «Vikings», hadde premiere i 2013 og gikk i seks sesonger frem til 2020 på History Channel. «Vikings: Valhalla» lages av amerikanske MGM.

Se traileren her:

Publisert:

Her er serie-nyhetene i februar

Vi har sjekket premieredatoene for nye sesonger og helt nye serier på de ulike strømmetjenestene, Netflix, HBO Max, Disney+ og Paramount+ - sånn at du slipper.

Publisert:
  • Line Pevik