«Blank» ute med siste sesong: Denne gangen fra landsbygda

Serien har hatt sesongstart i det stille, som vanlig. Og det er flere endringer i sesong tre!

Publisert:
NRK er ute med tredje og siste sesong av «Blank».

For det første er det en gutt i hovedrollen. Og for det andre, denne gangen utspiller handlingen seg på landsbygda. Mer nøyaktig Hadeland i Oppland.

Ellers er selvfølgelig mye det samme. Alt skjer i «sanntid». Og vi kan følge karakterenes mobil-liv, deres snapchat-samtaler, instagram-liv og så videre.

Og igjen er det den vanskelige overgangen fra videregående skole til «voksenlivet» som er tema.

Storby-smell

Sesong 3 hadde premiere 28. oktober, og karakterene har allerede vært med på Halloween-feiring og det er helt tydelig at hovedfyren har sine issues.

LES OGSÅ:

LES MER:

20 ting du lærer i 20-årene

LES MER:

Åtte ting jeg skulle ønske jeg visste som 20-åring

Markus (Alfred Ekker) er hovedkarakteren i sesong 3 av «Blank».

Hva det går i? Kort fortalt, ifølge en pressemelding fra NRK: Markus, en 19 år gammel elektriker som var den kuleste fyren på Hadeland (russepresidenten med de feteste kompisene og den fineste dama), flyttet til Oslo for å jobbe - og har tilsynelatende gått på en smell i møte med storbyen.

Han flytter hjem igjen og prøver å finne tilbake til det gamle livet sitt. Men det er gjerne ikke så lett når alle vennene har flytta, elevene på videregående er mest opptatt av hverandre og dama er oppslukt av russetida.

Siste sesong

Sesong 3 blir den aller siste i «Blank»-serien, melder NRK., som håper at den har gitt unge voksne en hjelpende hånd - og en følelse av å ikke være alene.

Dama Karoline (Sofie Albertine Foss) er mest opptatt av å planlegge russetida.

– Vår research har vist at mange 19-åringer er lite forberedt på det som venter når de trygge rammene fra oppveksten er borte. En i aldersgruppa fortalte oss: «Jeg trodde videregående var vanskelig, men nå skjønner jeg at det er livet som er vanskelig».

LES OGSÅ:

LES MER:

NRK-serien «Nudes» forteller tre historier om nakenbilder på avveie

Publisert:

Vil flytte russetiden: – Fint å få gjort det skikkelig

Flere av årets russepresidenter ønsker å flytte feiringen til etter eksamen på permanent basis. Rogalandsrussen ser mange fordeler med å utsette festen også i år.

Publisert: