Ben Stiller vil ikke klippe bort Trump i «Zoolander»

Ben Stiller regisserte og spilte hovedrollen i den klassiske komedien «Zoolander» fra 2001 – der Donald Trump gjør et innhopp som seg selv.

Publisert:
  • NTB
Ben Stiller, her som karakteren Derek Zoolander, sier han ikke vil klippe bort Trump.

Det har ført til en rekke krav om at Stiller skal klippe bort Trump fra filmen, som ifølge TT kretser rundt moteindustrien og fotomodeller og der den nåværende presidenten føyer seg inn i en lang rekke kjendisopptredener.

Også navn som David Bowie, Fabio, Paris Hilton, Lenny Kravitz, Gwen Stefani og en hærskare andre var å se i «Zoolander» – og Melania Trump, som sto ved mannens side under et rød løper-intervju i filmen.

LES MER:

TV-serier og filmer fjernes: «Tidene har forandret seg»

I podkasten «The New Abnormal» svarer nå Ben Stiller på disse kravene én gang for alle, og sier:

– Folk har latt høre fra seg og sagt jeg skal klippe bort Donald Trump. Når det kommer til stykket var det en annen tid, og det skjedde da. Det var så mange filmer Donald Trump hadde en eller annen cameorolle. Han representerte en viss sak.

Trump dukket i sin tid opp i alt fra «Hjemme alene 2» til «Sex og singelliv»:

Publisert:

Aftenbla-bla: Tar tempen på Amerika og Trump

PODKAST: I ukens episode av Aftenbla-bla tar vi temperaturen på Amerika og Trump vs. Biden. Vi snakker også om ordføreropprøret mot Bent Høie, lokale og sentrale koronaregler, Bondeviks sønns nye parti, joggesko, crocs, joggesko og finner opp nye sentrumspartier.

Publisert: