Nytt «Bridgerton»-par klar for seerne

Nå er det klart hvem som skal spille «kjærlighetsparet» i andre sesong ut av «Bridgerton».

Publisert:
  • NTB
«Bridgerton» er en stor suksess for Netflix, der den følger en søskenflokk på åtte. Først ut var Daphne, som til slutt fikk sin hertug. I neste sesong skal eldstemann i søskenflokken, Anthony Bridgerton, finne sin bedre halvdel.

Netflix-serien «Bridgerton» er populær på et helt eget nivå, og i første sesong ut fulgte vi karakteren Daphne Bridgerton (spilt av Phoebe Dynevor) i det hun gjorde entré i sosietetskretser i 1800-tallets England.

Sesongen kretser rundt hennes relasjon til hertug Simon Bassett (Regé-Jean Page), og deres gryende kjærlighet.

Nå står et nytt par klar til å fenge seerne. Simone Ashley, kjent fra TV-serien «Sex Education», skal ut på parketten og bryne seg mot Jonathan Bailey – som i sin tur spiller Anthony Bridgerton, melder Deadline.

Den andre sesongen vil nemlig i størst grad følge Anthony, eldstemann i Bridgerton-søskenklanen, og hans ikke alltid enkle vei mot ekteskapet. Sesongen skal ifølge Variety basere seg på den andre boken ut, «The Viscount Who Loved Me», i Julia Quinns bokserie.

LES MER:

Dette er nyhetene hos Netflix, HBO og Disney+ i februar

Simone Ashleys karakter heter Kate Sharma, og hun beskrives som en smart og målbevisst kvinne som Anthony Bridgerton får mer og mer øynene opp for.

Kostymedramaet, der ryktebørs og allianseinngåelser er motorer, er blitt den mest sette originalserien på Netflix noensinne.

Publisert:

Nye sesonger med «Bridgerton» på gang

Netflix' kostymedrama «Bridgerton» ser ut til å få en tredje- og fjerde sesong.

Publisert:
  • NTB