Kultur

Ny sesong av «Wahlgrens verden» på trappene

«Wahlgrens verden» omtales ofte som Sveriges Kardashian – og nå er det duket for nye episoder på norske skjermer.

Publisert:
 • NTB

Pernilla Wahlgren og Bianca Ingrosso åpner døra igjen: En ny sesong av realityserien har premiere denne måneden. FOTO: Jessica Gow/TT / TT NYHETSBYRÅN

Startskuddet for den sjuende sesongen av «Wahlgrens verden» går 19. januar på Dplay og FEM. Ifølge TT skal sesongen blant annet gi svar på hva som skjer i Bianca Ingrossos kjærlighetsliv.

Helt siden 2016 har et kamerateam dokumentert den berømte familiens liv. Det er en gjeng som er blitt godt vant med realitylivet som nå er klar for å møte TV-publikumet igjen.

 • Følg Byas på Facebook!

– Det føles som om man lærer oss skikkelig å kjenne ettersom vi nå er så utrolig avslappet. Det er som å se på en lang Instagram-story, mener Bianca Ingrosso om programmet.

Pernilla Wahlgren er et kjent navn for de fleste og hun ble da også født til en kjendistilværelse, som datter av skuespillerne Hans Wahlgren og Christina Schollin. Selv har hun gjort karriere som artist og skuespiller.

LES OGSÅ:

LES MER:

Dette ble mest sett på Netflix i 2019

Pernilla Wahlgren og Bianca Ingrosso i ««Wahlgrens verden». Familien omtales gjerne som Sveriges Kardiashians. FOTO: Dplay

Nå tar barna hennes over stafettpinnen. Bianca Ingrosso er både en TV-personlighet samtidig som hun regnes som en av Sveriges største influensere. Benjamin Ingrosso er artist og kjent blant annet for seieren i Melodifestivalen i 2018.

– Det er takknemlig å lage reality med oss ettersom det skjer så mye. Det er ganske vanlig at man setter sammen en familie og setter i gang noe, men jeg tror at med oss, så får man følelsen av at ting er ekte, sier Pernilla Wahlgren.

En ting som også fremkommer i serien er at mor- og datterrelasjonen tidvis har vært anstrengt. En svensk regissør, Lisa Aschan, har fortalt at filmen «Ring mamma!», er inspirert av nettopp Pernilla og Bianca.

– Jeg synes det er så kult at hun som anerkjent regissør har uttalt dette. Vi viser ekte følelser – at ikke alt er superbra hele tiden, sier Pernilla Wahlgren.

LES OGSÅ:

LES MER:

Disse seriene kommer på Netflix og HBO i januar

Publisert:
 1. TV
 2. Dplay
 3. Reality-TV

Andre runde «Hjem til jul» blir koronafri sone: – Vi trenger denne serien nå

Denne julen skal «Hjem til jul»-seerne som henger med fra første runde med den norske Netflix-serien få vite hvem som ringte på døren til Johanne. Det lover regissør Per-Olav Sørensen.

Publisert:
 • NTB

Relaterte artikler

 1. KULTUR
  Fem Netlix-serier du bør se – med tekst!
  1 ÅR SIDEN
 2. KULTUR
  Fem Netflix-serier du bør se – med tekst!
  1 MÅNED SIDEN
 3. KULTUR
  Pernille dro til Stavanger på trøstetur. Nå har hun sittet koronafast i fem måneder
  8 MÅNEDER SIDEN
 4. KULTUR
  Norsk Netflix-suksess har satt premieredato for sesong to
  6 MÅNEDER SIDEN
 5. KULTUR
  Dette er mars-nyhetene på Netflix og HBO
  1 ÅR SIDEN
 6. KULTUR
  Blir mer reality med Siv fra Vigrestad: – En selvfølge at vi vil gi seerne mer av det de liker
  8 MÅNEDER SIDEN