Netflix dropper gratis prøveperiode i Norge

Nå går det ikke lengre an å prøve ut strømmetjenesten gratis for nye kunder.

Strømmegiganten øker prisen på grunn av «mer eksklusivt norsk innhold» og «bedre teknologi». FOTO: Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Mange strømmetjenester på nett har lenge operert med en måneds gratis prøveperiode for nye brukere. Nå bryter imidlertid Netflix med tradisjonen. Det skriver tek.no.

Danske Flixfilm.dk melder at Netflix heller tilbyr rabattert første måneds abonnement for nye brukere i Sverige, Danmark og Norge. Måneden etter går prisen tilbake til normal pris.

Også i Frankrike, Italia, Spania, Nederland, Belgia og Storbritannia er den gratis prøveordningen byttet ut med ny ordning, ifølge Flatpanels.dk.

For sju år siden prøvde HBO Nordic seg med null prøvetid og 12 måneders bindingstid for nye kunder. Selskapet snudde imidlertid raskt, og innførte prøvetid samtidig som de droppet bindingstiden.

Siden den tid har i praksis de fleste strømmeleverandører i Norge operert med en eller annen form for prøvetid – i ulike varianter.

LES MER:

Disse seriene kommer på Netflix og HBO i februar

LES MER:

Netflix skrur opp prisene i Norge

LES MER:

Etterlengtet funksjon på plass hos HBO

Publisert:

Netflix skrur opp prisene i Norge

Nordmenn som abonnerer på strømmetjenesten Netflix' dyreste abonnement, må nå betale 20 kroner mer enn før. Prisene jekkes opp fra 139 til 159 kroner i måneden.