Ny vri på kjendisreality

Våren 2022 er det klart for ny runde med «71 grader nord kjendis» – men med en vri.

Publisert:
  • NTB
Lagene består av Jon Almaas (programleder) og Adam Schjølberg (komiker), Vita og Wanda Mashadi (influensere og TV-profiler), Victoria Tolaas (PT og influenser) og Safari Shabani (programleder, YouTube), samt Thomas Alsgaard (tidligere skiløper) og Elisa Røtterud (journalist).

Konseptet har fått tittelen «71 grader nord – team» og her skal fire par, bestående av kjente personer, kjempe seg fram gjennom norsk natur.

«Lagene konkurrerer mot hverandre på tid, og de to kjendisene som tåler mest og samarbeider best, og dermed kommer seg først fram til det aller siste sjekkpunktet, vinner», heter det fra kanalhold.

Kjendislagene som skal konkurrere mot hverandre er: Jon Almaas (programleder) og Adam Schjølberg (komiker). Vita og Wanda Mashadi (influensere og TV-profiler). Victoria Tolaas (PT og influenser) og Safari Shabani (programleder, YouTube) – samt Thomas Alsgaard (tidligere skiløper) og Elisa Røtterud (journalist og eventyrer).

LES MER:

Yrja (31) etter finaletapet: – Jeg føler jeg skuffet folk som heiet på meg

Fire av disse har vært med på «71 grader nord»-strabaser tidligere – ikke minst Jon Almaas og Thomas Alsgaard som til og med vant.

– Forrige gang ble jeg stemplet som irriterende besserwisser, så nå skal jeg prøve å vise at jeg egentlig er ganske grei å ha med å gjøre, sier Almaas.

«71 grader nord» er et av verdens lengstlevende realitykonsepter, og TVNorge og Discovery+ har i alt laget 36 sesonger med TV innen 71-universet. I 2020 ble det satt nye seertallsrekorder, 21 år etter premieren på samme kanal i 1999.

Publisert:

Disse kjendisene skal lage «Norges nye megahit»

Seks kjendiser skal kjempe om å lage Norges nye landeplage nå i høst.

Publisert:
  • Line Pevik