Kultur

Ny vri på kjendisreality

Våren 2022 er det klart for ny runde med «71 grader nord kjendis» – men med en vri.

Publisert:
 • NTB
Lagene består av Jon Almaas (programleder) og Adam Schjølberg (komiker), Vita og Wanda Mashadi (influensere og TV-profiler), Victoria Tolaas (PT og influenser) og Safari Shabani (programleder, YouTube), samt Thomas Alsgaard (tidligere skiløper) og Elisa Røtterud (journalist).

Konseptet har fått tittelen «71 grader nord – team» og her skal fire par, bestående av kjente personer, kjempe seg fram gjennom norsk natur.

«Lagene konkurrerer mot hverandre på tid, og de to kjendisene som tåler mest og samarbeider best, og dermed kommer seg først fram til det aller siste sjekkpunktet, vinner», heter det fra kanalhold.

 • Følg Byas på Instagram!

Kjendislagene som skal konkurrere mot hverandre er: Jon Almaas (programleder) og Adam Schjølberg (komiker). Vita og Wanda Mashadi (influensere og TV-profiler). Victoria Tolaas (PT og influenser) og Safari Shabani (programleder, YouTube) – samt Thomas Alsgaard (tidligere skiløper) og Elisa Røtterud (journalist og eventyrer).

LES MER:

Yrja (31) etter finaletapet: – Jeg føler jeg skuffet folk som heiet på meg

Fire av disse har vært med på «71 grader nord»-strabaser tidligere – ikke minst Jon Almaas og Thomas Alsgaard som til og med vant.

– Forrige gang ble jeg stemplet som irriterende besserwisser, så nå skal jeg prøve å vise at jeg egentlig er ganske grei å ha med å gjøre, sier Almaas.

«71 grader nord» er et av verdens lengstlevende realitykonsepter, og TVNorge og Discovery+ har i alt laget 36 sesonger med TV innen 71-universet. I 2020 ble det satt nye seertallsrekorder, 21 år etter premieren på samme kanal i 1999.

Publisert:
 1. Kjendis
 2. Reality-TV
 3. 71 grader nord

Her er de nye rekruttene i «Kompani Lauritzen

– Jeg håper på å bli like tøff som jeg en gang var, sier Tone Damli Aaberge om hvorfor hun stiller opp i tredje runde med «Kompani Lauritzen.

Oppdatert:

Relaterte artikler

 1. KULTUR
  Boksuksess for «Farmen»-Lasse allerede før lansering
  19 DAGER SIDEN
 2. KULTUR
  Har mistet 150.000 seere
  2 DAGER SIDEN
 3. KULTUR
  Farmen-Lasse slutter i Forsvaret
  3 MÅNEDER SIDEN
 4. KULTUR
  Løfter på sløret om nye «Downton Abbey»
  28 DAGER SIDEN
 5. KULTUR
  YouTube: Har fjernet 1 million videoer med farlig feilinformasjon om korona
  28 DAGER SIDEN
 6. KULTUR
  Kjent artist, Fargegata-aktør og tidligere Viking-spiller vil starte kafé og bar
  25 DAGER SIDEN