««Emily In Paris» er både elsket og hatet – men nå blir det flere sesonger

Netfilx bekrefter at det blir både en tredje og en fjerde sesong av Lily Collins-serien «Emily In Paris».

Publisert:
  • NTB
Får spille Emily i ytterligere to sesonger med «Emily In Paris»: Lily Collins.

Serien har fått mye kritikk, ikke minst var første sesong i hardt vært. Da Emily entret Paris var det nemlig mange som mente at det var et svært så stereotypt Frankrike og Paris som møtte den moteinteresserte amerikaneren. Likevel: Serien har klart å klore seg inn på topp-ti-listen over strømmetjenestens mest populære serier.

Ikke minst hadde sesong to litt av en premierehelg da den entret TV-skjermene 22. desember. Den toppet rett og slett listen i 94 land med 107,6 millioner sette timer i tidsrommet fra 22.–26. desember, melder Netflix.

Men heller ikke andre sesong har sluppet unna kritikk. Ukrainas kulturminister har sendt inn en klage til Netflix fordi han mener serien fremstiller ukrainere på en fornærmende måte. I denne sesongen møter nemlig Emily en ukrainsk kvinne som heter Petra, spilt av ukrainske Daria Pantsjenko. På en reise sammen med Emily, begår Petra butikktyveri. I serien har hun også dårlig smak–og frykter å bli sendt tilbake til hjemlandet.

BBC viser til ukrainske medier, som melder at statsråden har sendt et brev til Netflix for å klage over måten Petra er fremstilt på.

Publisert:

Sjekk disse nyhetene hos Disney, Netflix og HBO i desember

Vi har sjekket premieredatoene for nye sesonger og helt nye serier på de tre ulike strømmetjenestene - sånn at du slipper.

Publisert:
  • Line Pevik