Steinar Sagen skal lede speider-reality

Steinar Sagen skal sende kjendiser på speideroppdrag i villmarka. Datingprogram – og skjult kameramoro – er også blant høydepunktene på TVNorges høstmeny.

Publisert:
  • NTB
Steinar Sagen er klar med speiderrealityen «Alltid beredt» til høsten. Med seg til skogs har han blant andre Harald Eia.

Da de norske titlene i TVNorges høstsesong ble presentert tirsdag, var det under nytt navn. En sammenslåing gjør at medieselskapet nå bærer navnet Warner Bros. Discovery.

– Dette er historisk, det er bare å feste sikkerhetsbeltene, sier Espen Skoland, Country Lead i Warner Bros. Discovery Norge.

LES MER:

VGTV får advarsel av Medietilsynet

Men sammenslåingen forhindrer ikke at seerne fortsatt skal få norskprodusert underholdning, understreker han – og legger til:

– Vi skal være best på norsk humor, og vi skal fortsatt være en sterk aktør på tradisjonell TV.

Farvel til «Hvite gutter»

En av nyvinningene på høstmenyen er «Alltid beredt», som beskrives som en speider-reality, ledet av Steinar Sagen. Her skal kjente nordmenn få prøve seg ute i villmarka, og det løftes også på sløret om hvem som deltar i denne første runden ut: Harald Eia, Henrik Fladseth, Siri Kristiansen, Ahmed Mamow, Henrik Mestad og Jenny Skavlan er med til skogs.

Samtidig blir det farvel med serien «Hvite gutter», som når sin siste og sjuende sesong denne høsten.

LES MER:

Fine kritikker for «Stranger Things» når fjerde runde melder seg

På moro-menyen merker vi oss at Calle Hellevang-Larsen får sitt eget program, kalt «Calles gale verden», og her kan det fort bli skjult kamera – med egen vri – dersom vi skal tro pressemeldingen.

«Praktisk info» fortsetter uten Hellevang-Larsen, men med Jon Almaas, Magnus Devold og Kristine Grændsen om bord. I tillegg blir det nye sesonger med «Kongen befaler», «Alle mot alle», «Sigurd fåkke pult» og «Neste sommer», der sistnevnte runder episode nummer 100.

Annema og Dündar kommer tilbake

«Ex on the Beach Norge» returnerer, denne gangen med innspilling i Brasil. Det blir også en ny runde med «71° nord – Norges tøffeste kjendis», og Solveig Kloppen og Tuva Fellman skal bistå unge, som vil prøve seg på dating, i nyvinningen «Love IRL».

– I «Love IRL» er Tinder-konger og -dronninger byttet ut med vanlige gutter og jenter som overhodet ikke er komfortable med dagens sveip-og-kast-kultur, sier programdirektør Magnus Vatn.

Høsten byr også på gjensyn med blant andre Annema og Dündar i «Grenseløst forelsket», der også Tore og filippinske Richiel, og Josephine og brasilianske Luiz, dukker opp igjen – sammen med et knippe «nykommere».

Vi får også en ny versjon av Discovery-kjenningen «Insider», nå ledet av journalistene Marco Reinertsen og Penny Wayne.

Til høsten kommer også dokumentarserien «Martine – kampen for rettferdighet», som går tett på saken om Martine Vik Magnussen, som ble drept i London for 14 år siden.

– Arbeidet med denne serien har vekket interesse hos Warner Bros. Discovery internasjonalt, og vi ser for oss å kunne vise den i flere land. At det nylig skjedde en utvikling saken, har bidratt til å øke interessen ytterligere, sier Vatn.

LES MER:

Slutt for «Raised by Wolves»

Publisert:

Minner om konsertvettregler før mange skal på sommerfestival for første gang

Før sommerens festivaler ruller i gang drar organisasjonen Norske Kulturarrangører kampanjen #Safefestivals.

Publisert:
  • NTB