Her er nyhetene som kommer hos HBO og Netflix i mai

Vi har sjekket premieredatoene på seriene hos både Netflix og HBO, slik at du kan få oversikt!

Publisert:
  • Line Pevik
Femte sesong av «Billions» har premiere denne måneden!

På grunn av koronasituasjonen har en rekke premierer blitt utsatt. Men ifølge strømmetjenestene skal disse seriene komme på Netflix og HBO nå i mai:

  • Følg Byas på Snapchat 👇

1. mai:

Hollywood, sesong 1 - Netflix: Denne serien handler om sultne, lovende skuespillere som forsøker å lykkes i filmindustrien på 1940-tallet.

LES MER:

13 lange tv-serier du (endelig) har tid til å se!

2. mai:

Betty, sesong 1 - HBO: Her får vi historien til en mangfoldig gruppe unge kvinner som forsøker å finne sin plass i skateboard-verden, en verden som for dem er veldig maskulin - i New York.

3. mai:

Billions, sesong 5 - HBO: Femte sesong av Billions kommer nå, med 12 episoder. I forrige sesong slo Rhoades seg sammen med Axelrod for å stå imot deres felles fiender. Men kan det vare? Neppe.

8. mai:

The Eddy, sesong 1 - Netflix: Eieren av en jazz-klubb i Paris blir involvert med skumle kriminelle mens han kjemper for å beskytte forretningen sin, bandet sitt og datteren sin.

11. mai:

I Know This Much is True, sesong 1 - HBO: Serien er basert på boka med samme navn, og er en familiesaga der vi følger de parallelle livene til de identiske tvillingene Dominick og Thomas. Dette er historien om svik, offer og tilgivelse.

Bordertown, sesong 3 - Netflix: Den finske serien er tilbake med en tredje sesong. Vi følger detektiv Kari Sorjonen og uforklarlige mordgåter nok en gang.

14. mai:

Miracle workers , sesong 2 - HBO: Komiserien finner sted i himmelen, på kontorene til Heaven Inc. Med på laget er skuespillere som Steve Buscemi, Daniel Radcliffe og Geraldine Viswanathan.

LES MER:

Har du lagt merke til dette i Disney-filmene?

15. mai:

White Lines, sesong 1 - Netflix: Zoe Walker etterlater sitt vanlige liv for å undersøke brorens forsvinning på Ibiza. Det blir fort farlig. Fra samme kar som skapte Money Heist!

19. mai:

Stargirl, sesong 1 - HBO: Nok en dramaserie fra DC Universe-universet! Her følger vi high school-jenta Courtney som inspirerer en gjeng med unge helter til å stoppe fortidens skurker.

LES MER:

Slik framstilles Preikestolen i ny sesong av Netflix-serie

25. mai:

Snowpiercer, sesong 1 - Netflix: Her har verden blitt en frossen ødemark, og de menneskene som er igjen bor i et enormt tog som beveger seg rundt jorda uten stans.

29. mai:

Space Force, sesong 1 - Netflix: Greg Daniels og Steve Carell fra The Office er tilbake i denne sprø komedien fra arbeidsplassen - denne gang i det militære.

Publisert:

10 nye tv-serier å se fram til

TV-serier er i skuddet som aldri før i tiden for sosial distansering og hjemmesitting. Her har du ti tips til ferske TV-serier.

Publisert:
  • NTB