Lars Vaular kommer til Utopia 2021

– Her snakker vi en legende, uansett sjanger.

Oppdatert:
Lars Vaular kommer til Utopia 2021.

Det uttaler Utopia-festivalsjef Espen Knoph i en pressemelding.

Hip hop-artisten Lars Vaular slo for alvor gjennom med hiten «Rett opp og ned» i 2010. Siden det har han samarbeidet med et bredt utvalg av artister - som Kamelen, Astrid S, Bjørn Eidsvåg, Unge Ferrari og Röyksopp - og har hanket inn intet mindre enn fem Spellemannspriser og sjølvaste hedersprisen på P3 Gull.

Lars Vaular fikk P3-prisen i 2015.

– Han er en artist som mestrer å eie flere sjangre og generasjoner samtidig. Konsertene hans er alltid full av deilig energi, dans og allsang. Låtene hans lever for evig og alle har et eller annet forhold til dem, sier Knoph.

Etter en pause på nærmere to år, slo bergenseren tilbake med singlende «Kroppsspråk» og «To Minutter», etterfulgt av albumet «Flere steder alltid».

Lineup

Fra før har festivalen annonsert at følgende artister kommer:

  • Alan Walker
  • Cezinando
  • Astrid S
  • Stavangerkameratene
  • Isah & Dutty Dior
Utopia skal etter planen skje i Bjergstedparken 27. - 28. august. Og det finnes en plan B og plan C, lover festivalsjef Espen Knoph.

Ingen planer om å avlyse

Knoph kan fortelle at planen er å arrangere Utopia i nye og grønnere omgivelser i Bjergstedparken 27. - 28. august. Og det finnes både en plan B og C klar dersom det skulle bli vanskelig, understrekes det i pressemeldingen.

Festivalsjefen har i alle fall ingen planer om å avlyse.

– Eventuelt så flytter vi datoen om festivalen ikke lar seg gjøre i august. Vi har en trinnvis tanke om hva vi kan gjøre, men vi ønsker jo helst ikke å snakke om det, for vi håper jo at august skal gå fint, sa han til Byas tidligere denne måneden.

Publisert:
Oppdatert:

Moyka kommer til Utopia

Utopia-festivalen slipper ny artist fredag: Monika Engseth - aka Moyka - melder ankomst til Bjergstedparken!

Publisert: