Bieber handlet turutstyr for over 90.000 kroner i Madlakrossen

Bare timer før konserten på Forus handlet Justin Biebers crew turutstyr hos Platou i Madlakrossen for over 90.000 kroner. Går turen nå videre til Preikestolen?

Oppdatert:

Det var TV2 som først skrev om saken onsdag.

– Det hele var egentlig ganske absurd. Det er nok første og siste gang en kunde kommer til å handle for over 90.000 kroner - og det bare i løpet av 20 minutter, sier assisterende butikksjef ved Platou, Svein Telstø, til Aftenbladet.

Det var litt over klokken 15.00 onsdag ettermiddag at en canadisk mann kom inn i butikken som selger klær og utstyr til sports- og villmarksbruk. Han ba om telt og turutstyr og ga beskjed om at prisen ikke spilte noen rolle. Da skjønte Telstø at det sannsynligvis var popstjernen som skal ut på tur.

– Spørsmålet er hvor de nå skal på tur? Jeg tipper de skal til Preikestolen. Vi har fått litt pes og tyn for denne saken, men vi synes egentlig bare at det hele er litt morsomt. Og så er det jo flott at Bieber vil oppleve den flotte norske naturen når han først er på besøk her i distriktet, sier Telstø.

Handlerunden varte vare i 20 minutter, men sluttsummen var på hele på 91.892 kroner. I posene lå stillongser, luer, hodelykter, dunjakker, en sekk sekk, kokekar til primus og fire soveposer til 4499 kroner per stykk.

Den assisterende butikksjefen forteller at crewet til Bieber ikke virket særlig turvante. De ville ikke si noe om hvor de skulle på tur, til tross for at de ansatte prøvde å selge dem kart.

Er Preikestolen neste stopp for Bieber?

LES MER:

LES OGSÅ: Se bildene fra Bieber-festen på travbanen

Publisert:
Oppdatert:

Bieber reiste rett til Luleå etter konserten

Justin Biebers privatfly tok av fra Sola ved 23-tiden.

Oppdatert:
  • Eivind Aarre