«Buffy»-skaper slipper snart løs «The Nevers» på HBO

Joss Whedon skapte den hardtslående vampyrjegeren Buffy og står også bak manuset til blant annet «Justice League» – samt at han både skrev og regisserte «Avengers: Age of Ultron».

Publisert:
  • NTB
I den nye serien blir vi tatt med til Viktoriatiden og London, og treffer folk som plutselig utvikler overnaturlige evner.

Whedon, kjent som en meget produktiv mann i Hollywood, har nå skapt et helt nytt serie-konsept med «The Nevers».

Her blir vi tatt med til Viktoriatiden og London, og treffer «de berørte»: Mennesker, for det meste kvinner, som plutselig utvikler overnaturlige evner.

– Noen evner er uskyldige, mens andre igjen er vesentlig mer foruroligende. Blant de «berørte» er Amalia True (Laura Donnelly), en mystisk og slagkraftig enke, og Penance Adair (Ann Skelly), en ung og genial oppfinner, skriver HBO om seriens handling.

LES MER:

Dette er nyhetene hos Netflix, HBO og Disney+ i februar

Joss Whedon omringet av «Buffy»-monstre. Nå har han klekket ut et nytt univers som får premiere på HBO Nordic i april.

Foruten Laura Donnelly og Ann Skelly medvirker også Olivia Williams, James Norton, Tom Riley, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson, Amy Manson, Pip Torrens og Elizabeth Berrington – for å nevne noen.

Joss Whedon har også regi for et par av episodene og er med på produsentsiden når serien sjøsettes.

«The Nevers» får premiere på HBO Nordic i april.

Publisert:

Dette er nytt hos Netflix, HBO og Disney+ i mai

Vi har sjekket premieredatoene for nye sesonger og helt nye serier på de tre ulike strømmetjenestene - sånn at du slipper.

Oppdatert:
  • Line Pevik