Kultur

Kudrow: – Skal ikke spille Phoebe

Gjenforeningen av TV-serien «Friends», som skal gjøres for HBO sin nye strømmetjeneste HBO Max, skal ikke by på de velkjente rollefigurene.

Publisert:
 • NTB
«Friends»-gjengen samlet under Emmy Awards i 2002. F.v: David Schwimmer (Ross), Lisa Kudrow (Phoebe), Matthew Perry (Chandler), Courteney Cox (Monica), Jennifer Aniston (Rachel) and Matt LeBlanc (Joey).

Monica, Phoebe, Rachel, Chandler, Ross og Joey kommer ikke til å dukke opp. Det sier Lisa Kudrow i et intervju med Sunday Times.

I stedet dukker skuespillerne opp – som seg selv.

– Vi kommer til å tenke tilbake på serien og snakke om ting som skjedde bak i kulissene. Vi spiller ikke våre rollefigurer, og dette blir ikke manusbasert. Det er vi seks som treffes for første gang på jeg vet ikke hvor lenge, forteller hun om planene.

Da nyheten om at Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer og Matt LeBlanc skal medvirke i en gjenforening foran kamera, jublet fansen – og håpet på en ny episode med de populære vennene. Men slik blir det altså ikke.

– Jeg ser fram til dette. Jeg tror at jeg husker godt, men når jeg snakker med Matt eller Jennifer, så innser jeg at de husker absolutt alt. Det er veldig moro, sier Lisa Kudrow.

Publisert:
 1. Friends
 2. TV-serier
 3. HBO

«Venner for livet»-gjenforeningen sendes på HBO Nordic 27. mai

«Friends: The Reunion» har premiere på strømmetjenesten HBO Nordic 27. mai. Det blir en time og 43 minutter med klassefest med en sterk gjesteliste.

Publisert:

Relaterte artikler

 1. KULTUR
  «Venner for livet»-gjenforeningen får kritikk
  1 ÅR SIDEN
 2. KULTUR
  Venter kinofest i høst: Denne filmen tror eksperten vil trekke flest
  12 MÅNEDER SIDEN
 3. KULTUR
  10 nye tv-serier å se fram til
  2 ÅR SIDEN
 4. KULTUR
  Bestselgeren er blitt TV-serie – med kvinnelig hovedrolle
  2 ÅR SIDEN
 5. KULTUR
  Takker av som den første åpent lesbiske superhelten - etter én sesong
  2 ÅR SIDEN
 6. KULTUR
  Ny Joner-serie satte premiererekord
  2 ÅR SIDEN