Kultur

Kudrow: – Skal ikke spille Phoebe

Gjenforeningen av TV-serien «Friends», som skal gjøres for HBO sin nye strømmetjeneste HBO Max, skal ikke by på de velkjente rollefigurene.

Publisert:

 • NTB

«Friends»-gjengen samlet under Emmy Awards i 2002. F.v: David Schwimmer (Ross), Lisa Kudrow (Phoebe), Matthew Perry (Chandler), Courteney Cox (Monica), Jennifer Aniston (Rachel) and Matt LeBlanc (Joey). FOTO: REED SAXON / AP

Monica, Phoebe, Rachel, Chandler, Ross og Joey kommer ikke til å dukke opp. Det sier Lisa Kudrow i et intervju med Sunday Times.

I stedet dukker skuespillerne opp – som seg selv.

– Vi kommer til å tenke tilbake på serien og snakke om ting som skjedde bak i kulissene. Vi spiller ikke våre rollefigurer, og dette blir ikke manusbasert. Det er vi seks som treffes for første gang på jeg vet ikke hvor lenge, forteller hun om planene.

Da nyheten om at Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer og Matt LeBlanc skal medvirke i en gjenforening foran kamera, jublet fansen – og håpet på en ny episode med de populære vennene. Men slik blir det altså ikke.

– Jeg ser fram til dette. Jeg tror at jeg husker godt, men når jeg snakker med Matt eller Jennifer, så innser jeg at de husker absolutt alt. Det er veldig moro, sier Lisa Kudrow.

Publisert:

 1. Friends
 2. TV-serier
 3. HBO

«Sopranos»-skaper avslørte at Sopranos døde

I den legendariske sistescenen av TV-serien «Sopranos» går alt i svart, og spekulasjonene har i 13 år gått rundt hvorvidt Tony Soprano ble drept. Nå har serieskaperen forsnakket seg.

Oppdatert:

 • NTB

Relaterte artikler

 1. KULTUR
  «Ringenes Herre»-gjengen med digital gjenforening
  2 MÅNEDER SIDEN
 2. KULTUR
  10 nye tv-serier å se fram til
  3 MÅNEDER SIDEN
 3. KULTUR
  Strømmetjeneste vil ha seerne til å sovne
  18 DAGER SIDEN
 4. KULTUR
  TV-serier og filmer fjernes: «Tidene har forandret seg»
  2 MÅNEDER SIDEN
 5. KULTUR
  HBO bekrefter ny sesong av «Westworld»
  4 MÅNEDER SIDEN
 6. KULTUR
  Tar for seg koronaviruset i neste sesong
  17 DAGER SIDEN