Kultur

Kudrow: – Skal ikke spille Phoebe

Gjenforeningen av TV-serien «Friends», som skal gjøres for HBO sin nye strømmetjeneste HBO Max, skal ikke by på de velkjente rollefigurene.

«Friends»-gjengen samlet under Emmy Awards i 2002. F.v: David Schwimmer (Ross), Lisa Kudrow (Phoebe), Matthew Perry (Chandler), Courteney Cox (Monica), Jennifer Aniston (Rachel) and Matt LeBlanc (Joey). FOTO: REED SAXON / AP

Monica, Phoebe, Rachel, Chandler, Ross og Joey kommer ikke til å dukke opp. Det sier Lisa Kudrow i et intervju med Sunday Times.

I stedet dukker skuespillerne opp – som seg selv.

– Vi kommer til å tenke tilbake på serien og snakke om ting som skjedde bak i kulissene. Vi spiller ikke våre rollefigurer, og dette blir ikke manusbasert. Det er vi seks som treffes for første gang på jeg vet ikke hvor lenge, forteller hun om planene.

Da nyheten om at Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer og Matt LeBlanc skal medvirke i en gjenforening foran kamera, jublet fansen – og håpet på en ny episode med de populære vennene. Men slik blir det altså ikke.

– Jeg ser fram til dette. Jeg tror at jeg husker godt, men når jeg snakker med Matt eller Jennifer, så innser jeg at de husker absolutt alt. Det er veldig moro, sier Lisa Kudrow.

Publisert:

 1. Friends
 2. TV-serier
 3. HBO

«Ringenes Herre»-gjengen med digital gjenforening

Hele gjengen fra «Ringenes Herre»-trilogien skal møtes igjen – på tidsriktig digitalt vis.

Relaterte artikler

 1. KULTUR

  10 nye tv-serier å se fram til

  19 DAGER SIDEN
 2. KULTUR

  HBO bekrefter ny sesong av «Westworld»

  1 MÅNED SIDEN
 3. KULTUR

  Butleren Alfred blir sentral i kommende «The Batman»

  22 DAGER SIDEN
 4. KULTUR

  Disse nyhetene kommer på HBO og Netflix i april

  2 MÅNEDER SIDEN
 5. KULTUR

  Ny «Skrik»-film på trappene

  13 DAGER SIDEN
 6. KULTUR

  Takker av som den første åpent lesbiske superhelten - etter én sesong

  13 DAGER SIDEN