Hivju: Det ble laget en alternativ «Game of Thrones»-avslutning

Kristofer Hivju sier at det spilt inn en alternativ «Game of Thrones»-avslutning, men sier han er usikker på om han egentlig har lov til å snakke om den.

Oppdatert:
  • NTB
Kristofer Hivju spilte den populære karakteren Tormund Giantsbane i fantasyserien.

Hivju, som spiller Tormund Giantsbane i den populære fantasyserien, røper i et intervju med britiske Metro at en alternativ avslutning ble spilt inn.

– Vel, vi filmet en alternativ avslutning. Det var mest for moro skyld, men jeg vet ikke om jeg har lov til å snakke om det, sier nordmannen.

Avslutningen i siste sesong av «Game of Thrones» fikk mye omtale etter at den ble sendt. Flere var skuffet over en så «tam» finale på den episke fortellingen fra Westeros, mens andre mente at serien hadde sviktet kvinnene som gjorde serien så flott, ifølge NRK , som omtalte saken først i Norge.

Uten å røpe for mye: Det var mange GoT-seere som ikke var helt fornøyde med hvordan Jon Snow (Kit Harrington) sin historie endte.

Onsdag var det en «Game of Thrones»-fest i London hvor flere skuespillere fra serien var samlet. Nordmannen vil ikke avsløre hvilke skuespillere som var med i den alternative finalen.

– Det vil jeg ikke si. Men det var gøy, sier Hivju.

LES OGSÅ:

LES MER:

HBO bekrefter «Game of Thrones»-oppfølger

LES MER:

Kristoffer Hivju satser på vikingreality

Publisert:
Oppdatert:

Jernhard feiring av «Game of Thrones» 10-årsjubileum – mens vi venter på mer dragedrama

For ti år siden denne måneden begynte blod, død ved sverd og gift, intriger om jerntronen og drager å rulle over TV-skjermer i hele verden. «Game of Thrones» hadde funnet veien fra bøkene og foran kamera – og var med på å sette nye spilleregler.

Publisert:
  • NTB