Sledne-Esben anmelder: Game of Thrones-premieren

Verdens viktigste anmeldelse.

Publisert:
Sledne-Esben er verdens beste anmelder.
LES MER:

*Vet du ikke hvem Sledne-Esben er? Les dette: Mannen. Myten. Legenden. Her er Sledne-Esben! *

Javel folkens. Då hva endelig den 6. sesongen av Game of Thrones her og kem bedre enn Lård Ebba sjøl te å brekka ner episoden for dokkor?

LES MER:

* 10 måter å unngå Game of Thrones-spoilere

(I denne artikkelen unngår du ikke spoilers!)

Følg Byas.no på Facebook!

Castle Black

I tilfelle någen sko ver i tvil. Jon Snow e DAU!!! Episoden åpne med at an ligge der som ein daue fisk i kulden.

Folkå så drepte han gadd isje ein gang og rydda vekk liket hans før de gikk inn i varmen igjen og spelte poker og drakk pils.

Det hva fett å se Jon Snow sine lojale homies ver villige te å kjempa for han.

Men ka skjedde med å brenna liket hans i og med at dette e et univers der lik har ein tendens te å reisa seg opp igjen med blåe øyne og gå berserk? Ikkje?

"Nei nei Jon Snow e jo viktigt for plotten så liket hans gidde me ikkje brenna". Tåpeligt...

Heldigvis e ikkje alle på Castle Black ein gjeng med sleibe quislingar! Det hva fett å se Jon Snow sine lojale homies ver villige te å kjempa for han selv om han låg der stein dau.

Litt seint ute spør du meg då men tanken så telle?

I tilfelle någen sko ver i tvil. Jon Snow e DAU!! Ikkje på dette bildet då.

Winterfell

I Winterfell står rauhålet Ramsay og sørge over elskeren sin. WTF? Ramsay sørge? Har an blitt soft eller? Eh nei, plutselig ber han de mata liket hennas te bikkjene sine. Ramsay dride vel i ein random side chick.

I Winterfell står rauhålet Ramsay og sørge over elskeren sin. WTF? Ramsay sørge?

Utfor Winterfell har me Sansa og Theon så har klart å komma seg heile 15 meter vekk fra Winterfell før de bler fakka igjen. HAHA! Lamaste flukten EVER???

Heldigvis komme traktorlespå Brienne og redde dagen. Dette e vel bare sånn den 100. gangen Brienne tilfeldigvis har troffe på ei av Stark-jentene i bittelille Westeros. Men men....

Utfor Winterfell har me Sansa og Theon så har klart å komma seg heile 15 meter vekk fra Winterfell før de bler fakka igjen.

Itte Brienne har lekt Terminator og drept alt og alle (utenom bikkjene så bare forsvant i tynne loft) siden det e det hu gjør så bøye hu seg ner på kne og tilber Sansa og ble hennas beskytter.

Sansa tar ein titt på det stakkarslige vesenet Theon og komme fram te at "Jepp, eg tror eg rolle med deg eg Traktorlespa".

Nå vett eg isje kor lurt det e å ha Brienne som livvakt med tanke på ka så skjedde med di to forrige personene hu sverga å beskytta då, men alt e vel bedre enn kuglause Theon????

Utfor Winterfell har me Sansa og Theon så har klart å komma seg heile 15 meter vekk fra Winterfell før de bler fakka igjen.

Kings Landing

I hovedstaden finne med hu miserabla meggå Cersei så glede seg te å se datterå si igjen. Men så snart hu tar ein titt på tryne te Jamie så vett hu at datterå e død.

Nåååh dakars Jamie. Når søsterå slash elskeren din sende deg på et oppdrag for å redda innavl-avkommet dokkors og du komme hjem med et lik så seie det seg sjøl at det ikkje bler någe fjasa på deg ikveld???

Der hva og ein scene med Maergery Tyrell i Kings Landing men for å ver ærlige så hva an så mørke at eg isje fekk med meg ein drid!

Jamie sverge te Cersei at de ska ta hevn. Greit nok det men nå kan nesten eg sverga på at de har brukt de siste sesongene på å visa oss at Jamie hva på vei te å ble et bedre menneske då men det e vel bare meg?

Cersei e jo tydeligivs heilt ville i sengå siden han heller vil ble ein onde drikksekk for å få bænga hu igjen.

Der hva og ein scene med Maergery Tyrell i Kings Landing men for å ver ærlige så hva an så mørke at eg isje fekk med meg ein drid!

Dorne

E det bare meg eller blei denne Prince Dorian karakteren introdusert som ein slags big shot? Maen i gadå??? Alt han har gjort e å såde på rauå i rollestolen sin og blitt sjefta på av hysteriske kvinnfolk.

Ingenting skrike rettferdighet høgere enn å hevna drapet på familien din med å.... drepa resten av familien din???

Og nå spankulere de bare rett opp te han og drepe både han og livvakten heilt casually mens vaktene bare står der.

Jepp! Ingenting skrike rettferdighet høgere enn å hevna drapet på familien din med å.... drepa resten av familien din???

Muligens det mest tåpeliga eg har sett i ein serie ever men det hva jo kvinnelige karakterer så gjorde det så sånnt sett så e det jo realistiskt =))

Ingenting skrike rettferdighet høgere enn å hevna drapet på familien din med å.... drepa resten av familien din???

Meeren

I Meeren går som vanlig Tyrion og Varys ront og skrøyde kverandre opp i skyene. E det bare meg eller består 90% av dialogen mellom disse to karakterene at de masturbere kverandre????

Get a room already.. Varys har jo ikkje någe i bokså då men kansje de kan slikka kverandre i rauå bokstavelig talt siden de allerede gjør det metaforisk.

I Meeren går som vanlig Tyrion og Varys ront og skrøyde kverandre opp i skyene.

Og i tilfelle någen trodde dette va sesongen der Daenerys sin hær endelig sko komma seg te Westeros så sørge de for å visa oss at alle båtene hennas har blitt satt fyr på, så de ikkje kan seila der på ein stund!!!

Haha! in your face te alle dokkor så trodde plotten endelig sko bevega seg litt fremover for ein gangs skyld. Hurra for nok ein sesong i den der sledne slavebyen???

I Meeren går som vanlig Tyrion og Varys ront og skrøyde kverandre opp i skyene.

Daenerys

Speaking of Daenerys, når med endelig catche opp med den deilige drage damå våres har hu blitt fanga av någen barbererar og ser ikkje heilt topp ut.

Hu ser ut som hu har våre på nachspiel i Kvernavigå og trykkt bøtta heila nattå rett og slett.

Disse villmennene har tenkt å gjør all slags nasty shit med stakkars Khaleesi. Fust prøve hu å flexa alle de fancy titlene. Hu bare "se på meg, eg e ein priviligerte liten snåttunge eg og dokkor burde respektera meg!" og alle bare LER!

Hu ser ut som hu har våre på nachspiel i Kvernavigå og trykkt bøtta heila nattå rett og slett.

Heilt te hu namedroppe Khal Drogo. Plutselig dride alle litt i bokså og vise respekt!

Men yo, kor e dragen te Daenerys???? Dragen vett sikkert at an e med i ein serie med et begrensa budsjett så ikkje har råd te å inkluderan kver episode så an bare chille i bakgrunnen innte videre.

"Eg gidde ikkje redda deg ennå mamma, venta te halveis uti sesongen eller någe". Fine den, ubrugelige dridd drage.

Heldigvis leide Dario og Lord Friend Zone itte na. Aldri undervurder kor langt ein mann så prøve å komma seg ut av vennesonen e villig te å gå for damå så IKKJE vil ha han. (eg snakke av erfaring).

Daenerys ser ut som hu har våre på nachspiel i Kvernavigå og trykkt bøtta heila nattå rett og slett.

Bravoos

Arya e blind og bler slått med ein pinne. Det va vist alt så skjedde i Bravoos.

Tror faktisk eg heller ville sett på busemenner tørka enn det kjedeliga dritet her men ok.

Arya e blind og bler slått med ein pinne. Det va vist alt så skjedde i Bravoos.

Tebage på Castle Black

50 minutt uti episoden satt eg og surmulte for eg ennå ikkje hadde fått se någe pupper. Heldigvis dukkte Melisandre opp? Hu flexe jo pupper heile veien selv om det ikkje har någe så helst med handlingen og gjør. Kan alltid stola på Melisandre vettu.

Dragen vett sikkert at an e med i ein serie med et begrensa budsjett så ikkje har råd te å inkluderan kver episode så an bare chille i bakgrunnen innte videre.

OG HER FOLKENS, HER E DET EPISODEN PLUTSELIG BLER HEILT VEMMELIGE!

Akuratt idet Melisandre tok av seg klernå og eg hadde kneppt opp beltet og satt klar med kleenexen så blei hu om te ei sleden gammale dama???

Snakk om å føla seg lurt! Me burde alle sagsøga HBONordic!

Konklusjon

Alt i alt må eg sei det hva ein jævlig skuffanes episode. Minimalt med pupper. Heilt greie volds scener. Masse kjedelig jabbing.

Snakk om å føla seg lurt! Me burde alle sagsøga HBONordic

Bøkene e mye bedre. Har ikkje lest de sjøl for eg hate å lesa, men ein kompis seie de e bedre.

Så ja, episoden va faktisk ganske drid. Eg gir an terningskast 5.

Terningkast 5 til Game of Thrones-premieren.

Mer fra Sledne-Esben:

LES MER:

* Sledne-Esben: De 7 beste plassene å sjekka opp damer i Stavanger

LES MER:

* Sledne-Esben: 10 ting bussjåfører burde slutta med umiddelbart

LES MER:

* Sledne-Esben: De 7 phedaste nabolagene i Stavanger

LES MER:

* Sledne-Esben: 7 sjekketriks så garantert komme te å funka

Publisert:

Dette bør du vite før den siste sesongen av Game of Thrones

Om én måned starter det som blir den 8. og siste sesongen i en av verdens mest populære serier.

Oppdatert: