Team Ingebrigtsen får gjennomgå i ny parodi

Komiker Rune Bjerga har gått inn i rollen som pappa og trener Gjert Ingebrigtsen. Blant annet er han bekymret for at Erna Solberg skal springe fra Jakob neste år.

Oppdatert:

– Gjert sendte meg faktisk en melding. Han sa at parodien ble godt mottatt i familien. Det betyr vel at han blir mobbet for det hjemme, sier Bjerga og ler.

I to videoer komikeren har publisert på sin Facebook-side, lirer han av seg sterke meninger i klassisk Ingebrigtsen-stil. Rettere sagt: Gjert Ingebrigtsen-stil.

Løpebrødrene og kjærestene får gjennomgå.

– Jeg synes fyren er smikkløyen, noen av kommentarene hans er helt priceless. Han burde hatt sitt eget show, sier Bjerga om trenerpappaen.

Følg Byas.no på Facebook!

Fått hjelp av Henrik

Så langt har han lagt ut to videoer. Den ene handler om et svært betent forhold til prisutdelinger. Den andre videoen tar for seg hvordan huset fylles opp av løpebrødrenes koner og kjærester. Gjert er også fryktelig bekymret for Jakobs uheldige forhold til skinkeost.

Rune Bjerga

Henrik Ingebrigtsen har fungert som en sparringspartner når Bjerga har laget videoene.

– Betyr det at det noe hold i denne skinkeost-historien?

– Ingen kommentar, kommer det raskt fra Bjerga.

LES OGSÅ:

LES MER:

Denne gjengen deler sine beste joggeløyper i Sandnes

LES MER:

Fire løpeglade deler sine beste joggeløyper i Stavanger

Bjerga og Henrik har blitt godt kjent. Komikeren fikk nemlig treningstimer av eldstebroren i forkant av et løp rundt Mosvatnet.

– Jeg var ikke langt fra målet mitt, men jeg hadde nok klart det om jeg hadde fått hjelp av Gjert i stedet for, spøker Bjerga.

Gjert Ingebrigtsen ønsker ikke å si så mye om parodien. – Det blir lett en ny parodi, skriver han i en tekstmelding til Byas.

Kan komme flere

Parodiene har blitt godt tatt imot på Facebook. Også andre medier som TV2 Sporten og NRK har kommet over klippene.

– Jeg har nok truffet en liten nerve. Team Ingebrigtsen er hot og i vinden. De er et lite sirkus, men et ufattelig bra sirkus, sier Bjerga.

– Var dialekten vanskelig?

– Den største utfordringen med å parodiere Gjert er å overgå kommentarene hans. Så dette kan fort bli en heldagsjobb, og etter hvert et eget fag på UiS, sier Bjerga.

Byas har forsøkt å få noen kommentarer fra hovedpersonen selv, men Gjert Ingebrigtsen er svært kortfattet.

– Ikke lurt å kommentere parodier. Det blir lett en ny parodi, skriver den virkelige Gjert Ingebrigtsen i en tekstmelding.

MER FRA BYAS:

LES MER:

Dette er «fy-» og «ja-maten» for treningsglade

LES MER:

Veronica (23) og Joachim (24) deler småbarnslivet på TV

LES MER:

Neste år blir Paradise Hotel helt annerledes

LES MER:

Morten (29) kjørte 3000 kilometer i ferien - med elbil!

Publisert:
Oppdatert:

Team Ingebrigtsen får gjennomgå i ny parodi

Komiker Rune Bjerga har gått inn i rollen som pappa og trener Gjert Ingebrigtsen. Blant annet er han bekymret for at Erna Solberg skal springe fra Jakob neste år.

Oppdatert: