Mablis vil vite dine artistønsker

– Vi ønsker å bygge opp festivalen sakte, men sikkert.

Publisert:
LES MER:

I juni, like etter årets Mablisfestival, ble det klart at det blir musikkfestival i Vålandskogen neste år også. 9. og 10. juni braker det løs igjen.

Og nå er arbeidet med å planlegge Mablis 2017 i gang.

Følg Byas.no på Facebook!

Holder seg nedpå

Bookingarbeidet har startet, men hvilke artister som skal komme, er naturlig nok ikke helt spikret ennå. Fortsatt vil festivalen holde seg ganske nedpå.

– Vi vil jo at folk skal komme for å høre ting de er glad i. Samtidig er det jo kjekt å høre noe nytt og spennende også, gjerne fra en artist man trodde man ikke likte, sier Bærheim.

Ber om ønskeliste

Arrangørene er i hvert fall interesserte i å få vite hva publikum vil høre, og har derfor bedt folk komme med en ønskeliste på Facebooksiden deres.

Blant forslagene som allerede er kommet inn er Gabrielle, Klovner i kamp og Susanne Sundfør.

– Vi har jo bare arrangert dette i ett år, og er nødt til å finne ut hva som passer for publikum. Vi fikk masse innspill fra publikum i fjor, og har tatt høyde for flere av forslagene, sier Bærheim.

Disse var på årets mablisfestival: Fra venstre, Markus Hægland, Thomas Christian Wirsholm, Ida Maria Brennhaugen, Elisabeth Bingo Berntsen, Steinar Omdal og Mariann Eliassen storkoste seg i gresset.

Festivalen satser på samme format som i år. Det viktigste for arrangørene er å dyrke frem festivalfølelsen i Vålandskogen.

– Vi ønsker å bygge opp festivalen sakte, men sikkert. Stein for stein. Det kan jo gjøres på veldig mange måter, fordi det som utgjør festivalfølelsen varierer fra person til person. Det handler også om flere elementer enn bare artistene, som maten, området og toalettforholdene, sier Bærheim.

Mer fra Byas:

LES MER:

- Mablis er ferdig for denne gang. Her er folkets dom

LES MER:

- 10 sykt fine øyeblikk fra Mablis

LES MER:

- Dette må du ha med deg på festival

Publisert:

Mablis inviterer til konsert et halvt år før festivalstart

– Vi ønsker at folk skal begynne å glede seg allerede nå!

Publisert: