Kultur

Filmblogg: Strømmenytt i april

April byr på en rekke etterlengtede premierer fra andre sesong av «Killing Eve» til aller siste sesong av «Game of Thrones».

Publisert:
 • Cathrine Sordal
Sandra Oh som Eve i andre sesong av «Killing Eve».

4. april, «I Am the Night» på HBO Nordic. Serien er regissert av Patty Jenkins («Wonder Woman») og forteller en sjokkerende historie fra virkeligheten. Fauna Hodel ble adoptert bort som spebarn, men da hun begynner å utforske sin fortid finner hun illevarslende spor som leder henne i retning av den berømte Hollywood-gynekologen Dr. George Hodel. Chris Pine spiller journalisten Jay Singletary.

5. april, «Størst av alt» («Quicksand»). Er den første svenske originalserien på Netflix, og er basert på romanen med samme navn av Malin Persson Giolito. Historien handler om 18 år gamle Maja som er tiltalt for en skoleskyting. Spørsmålet er om hun er et uskyldig offer eller en kaldblodig morder. Camilla Ahlgren, som tidligere har skrevet manus til «Broen», har adaptert boken.

8. april, sesong to av «Killing Eve» på HBO Nordic. Første sesong sluttet med (OBS! Spoiler hvis ikke du av en eller annen merkelig grunn ikke har sett første sesong ennå) at Eve knivstakk Villanelle, men hun klarte likevel å rømme. Andre sesong slutter der den første slapp, og etter traileren å dømme blir det ikke mindre spennende, overraskende eller kreativt i denne sesongen.

10. april, «Fosse/Verdon» på HBO Nordic. Den handler om det romantiske og kreative partnerskapet mellom Bob Fosse (Sam Rockwell) og Gwen Verdon (Michelle Williams). Fosse var en visjonær filmskaper og en av teaterverdenens mest innflytelsesrike koreografer og regissører. Gwen Verdon var en av tidenes mest talentfulle Broadway-dansere. Sammen forandret de den amerikanske underholdningsbransjen, men de betalte en høy pris.

15. april, åttende og siste sesongen av «Game of Thrones» på HBO Nordic. Serien har vunnet hele 47 Primetime Emmy Awards, mer enn noen annen serie. Få hemmeligheter har lekket ut, og etter den dramatiske avslutningen i sesong sju blir det spennende å se hvem som overlever, og hvem som tilslutt får sitte på jerntronen.

24. april, «Bonding» på Netflix. Serien handler om Pete som akkurat har kommet ut av skapet og Tiff som i all hemmelighet er en av New Yorks mest populære dominante i S&M-miljøet. De var bestevenner på High School, og møtes igjen år senere på en uventet måte. Den mørke komiserien er løselig basert på manusforfatter og regissør Rightor Doyles egne livserfaringer, og etter traileren å dømme er det en serie litt utenom det vanlige.

Publisert:
 1. Strømmetjenester
 2. TV-serier
 3. HBO Nordic
 4. Netflix

Disse nyhetene kommer på HBO og Netflix i april

Vi har sjekket premieredatoene på seriene hos både Netflix og HBO, slik at du kan få full oversikt!

Publisert:
 • Line Pevik

Relaterte artikler

 1. KULTUR
  Dette kommer på Netflix og HBO i august
  3 ÅR SIDEN
 2. KULTUR
  Fem Netlix-serier du bør se – med tekst!
  2 ÅR SIDEN
 3. KULTUR
  Fem Netflix-serier du bør se – med tekst!
  1 ÅR SIDEN
 4. KULTUR
  Dette kommer hos Netflix og HBO i november
  3 ÅR SIDEN
 5. KULTUR
  Dette er mars-nyhetene på Netflix og HBO
  2 ÅR SIDEN
 6. KULTUR
  Dette er nytt hos Netflix og HBO i oktober
  3 ÅR SIDEN