Løfter på sløret om nye «Bridgerton»

Netflix og Shondaland slipper flere bilder fra andresesongen av «Bridgerton», og gir dermed en smakebit på hva karakterene vil finne på i den nye runden ut.

Publisert:
«Bridgerton» runde to melder seg snart på skjermene, og på bildet ser du (fra venstre) Jonathan Bailey som Anthony Bridgerton, Simone Ashley som Kate Sharma, Luke Thompson som Benedict Bridgerton, og Rupert Young som Jack.

Sesongen baserer seg i likhet med førstesesongen på Julia Quinns bøker, og denne gangen er det den andre romanen som er blitt TV-serie. I sentrum står eldste bror Anthony Bridgerton, som spilles av Jonathan Bailey. Hans to potensielle kjærester, søstrene Kate og Edwina Sharma, spilles av Simone Ashley og Charithra Chandran.

En helt ny rollefigur er skrevet inn spesielt for TV-serien: Rupert Young spiller Jack Featherington som kommer til London for å prøve å finne sin plass blant sine rike slektninger.

«Bridgerton» hadde premiere på Netflix 25. desember 2020 og ble produsert av blant andre Shonda Rhimes («Grey's Anatomy», «Private Practice», «Scandal»). Dramaserien tok raskt tet på Netflix-hitlistene og ble strømmetjenestens mest sette serie noensinne.

LES MER:

«Bridgerton» gir strømmeboost for klassiske versjoner av pophits

LES MER:

Nye sesonger med «Bridgerton» på gang

Publisert:

Snart vender «Bridgerton» tilbake

Den andre sesongen ut om den velstående familien Bridgerton melder seg til dyst på Netflix fra 25. mars 2022.

Publisert: