Streaming-nytt i august: Nye sesonger og serier lagt ut

Sjekk ut hva som er nytt på strømmefronten denne måneden.

KOMMER I AUGUST: From Dusk til Dawn, Strike Back, Narcos og Club de Cuervos er bare noe av det som er nytt i august.
Publisert: Publisert:

Strike back, sesong 4

iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Hvor: HBO Nordic

Når: 1. august

Philip Winchester og Sullivan Stapleton har hovedrollene i den Emmy-nominerte actionserien som følger en hemmelig antiterrorgruppe mens de reiser histen og pisten for å stoppe potensielle trusler. 8,3 på imdb-en, og de tidligere sesongene er også tilgjengelig på HBO Nordic.

**LES OGSÅ:

Les også

Nå skrur Netflix opp prisen igjen

Les også

Streamingnytt i juli: Komedie, krim og flere sesongpremierer

Doll & Em, sesong 2

Hvor: HBO Nordic

Når: 1. august

Bestevenninnene og skuespillerne Emily Mortimer (Shutter Island) og Dolly Wells (Bridget Jones' Dagbok), som selv innehar hovedrollene i denne komiserien, skriver et off-Broadway teaterstykke i et forsøk på å gjøre noe kreativt sammen med like forutsetninger.

Flere staselige cameos i løpet av sesong to av komiserien: Blant andre Ewan McGregor, Olivia Wilde, Evan Rachel Wood og Michail Baryshnikov.

Show me a Hero

Hvor: HBO Nordic

Når: 17. august

Ny miniserie fra skaperen av The Wire, basert på Lisa Belkins bok med samme navn.

Det hele tar for seg raseskillet i USA så seint som på 80-tallet. I den lille byen Yonkers er 80 prosent av innbyggerne hvite. det viser seg at det ikke er helt tilfeldig - og byen blir dømt til å bygge hundrevis av boliger til lavinntektsgrupper på den hvite siden av byen. Og det skjer jo ikke helt smertefritt.

Miniserien består av seks episoder som blir porsjonert utover i august.

Vikings, sesong 3

Hvor: TV2 Sumo

Når: 18. august

Hvis du ikke har HBO Nordic-abonnement, har du nok ventet lenge på dette? Tredje sesong av Viking blir tilgjengelig på Sumo i august. Det blir da gjensyn med Ragnar, Floki, Lagertha, Rollo og co. Det blir baluba både på kontinentet og i Britannien i sesong 3. Stor stas!

**LES OGSÅ:

Les også

5 streamingtips fra Frk.Fryd-Embla

Narcos

Hvor: Netflix

Når: 28. august

Basert på sann historie om den brutale og blodige kampen mellom de beryktede narkokongene (nærmere bestemt den kolumbianske narko-lorden Pablo Escobar, spilt av Wagner Moura) og lovens lange arm på slutten av 1980-tallet.

10 episoder - og Netflix ruller som vanlig ut alt på én gang.

From Dusk til Dawn, sesong 2

Hvor: Netflix

Når: 26. august

Ok, jeg må innrømme at verken zombier eller vampyrer ikke er helt mi greie (Unntaket er World War Z). Men hvis du er fan, er sikkert dette flotte greier. I alle fall, andre sesong kommer på Netflix seint i august.

Én god grunn til å se sesong 1, er muligens Don Johnson (Miami Vice - og da snakker vi ikke nyinnspillingen, men 80-tallsoriginalen i pastell og kritthvite joggesko) i rollen som Sheriff Earl McGraw.

Club de Cuervos

Hvor: Netflix

Når: 7. august

Når patriarken i Iglesias-familien helt uventet dør, begynner arvingene å slåss om hvem som skal ta over hans elskede fotballag - The Cuervos of Nuevo Toledo.

Må innrømme at jeg har hørt om mer pirrende plot, men det er lite å gå etter. Serien har jo ikke premiere før 7. august.

Luftens erobrere

Hvor: NRK Nett-TV

Når: I gang

Er det bare meg som blir litt varm og fuzzy på innsiden når jeg hører stemmen til David Attenborough?! Vel, nå er han tilbake i nok en kvalitetsnaturserie. Denne gangen tar han for seg luftens skapninger. Fra sonarstyrt presisjon hos flaggermus til anatomien til øyenstikkere og sommerfugler.

Og/ellers:

Komiserien Survivor's Remorse, sesong 2, har også premiere på HBO. Fra og med 23. august kan du se andre sesongen om basketballtalentet Cam Calloway.

Nrk Nett-TV har tradisjonen tro, dratt i gang Doku-Sommer. Fine greier! Nrk-profiler anbefaler blant annet sine favoritter. Sjekk for eksempel ut P3-Ronny's favoritter her.

**LES OGSÅ:

Publisert: